REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su naujuoju rugpjūčio „Ievos“ numeriu pasinerkite į moterų norų, įgeidžių, kaprizų pasaulį, sklidiną netikėtumų.

REKLAMA
REKLAMA

Milano trauka

Deimantai pavergia. Ar įmanoma jų nenorėti? Net jeigu ne visos sau galime leisti jų turėti, turime galimybę pasigėrėti gražiausiais ir įspūdingiausiais grynuoliais, puošiančiais karūnas ar skeptrus, o gal gulinčiais devynių užraktų saugomame slapto turtuolio seife? „Deimantinės legendos“ – straipsnis „Ievoje“ mėgstančioms deimantus arba jų nekenčiančioms.

REKLAMA

Lietuvos merginos nori Italijos madų sostinės Milano. Nori topmodelių karjeros. Nori, kad jų aukštakulniai aidėtų Milano auksinio mados kvadrato gatvėse. Dabar arba niekada. Publikacija „Svajonių profesija svajonių mieste“ supažindins su jaunomis ir gražiomis lietuvaitėmis, kurioms jau pavyko pavergti Milaną

Genialios fotografės ir dokumentinių filmų kūrėjos Leni Riefenstahl nepaprasta gyvenimo istorija, paženklinta Adolfo Hitlerio piršto. Jis moters talentą iškėlė į aukštumas, o vėliau visam gyvenimui tapo kūrėjos prakeiksmu. Nepaisant to, ši moteris buvo gaji kaip katė ir sugebėjo atskleisti tai, ko niekam kitam nepavyko... Apie tai skaitykite straipsnyje „Leni Riefenstahl kaltė“.

REKLAMA
REKLAMA

Aromatų takais

Kvapas turi savybę išlikti. Užrakintas apdulkėjusiame prabangaus krištolo flakone ar pasąmonėje. Tačiau išskirtinio aromato gijomis visuomet galime nuklysti į laikus, kai jį pirmą kartą užuodėte. Arba kaip gimė pats aromatas. Arba kada gimėte jūs. Nortumėte pajusti, kuo kvepėjo jūsų gimimo metai? Apie senų originalių kvepalų medžiotojus, legendomis tapusius aromatus skaitykite žurnalistės Eglės Zubkauskaitės straipsnyje „Aromatų takais“.

Jukatano pusiasalyje, Kankūno miesto panosėje, nuo kranto nutolusi tik 13 km akį traukia paslaptingoji Isla Muchereso sala. Kelionių rubrika nuskraidins jus į šią Meksikos salą, kuri jau seniai tituluojama moterų rojumi. Skaitykite „Ievą“ ir sužinokite, kodėl.

Bet tai dar ne viskas. Žurnale rasite dar daug įdomių temų. Įdomūs žmonės, nestandartinės gyvenimo istorijos, karščiausios mados tendencijos, išskirtinės fotosesijos ir skaitytojų pamėgtos mados mugės, suteikiančios galimybę išgryninti tai, kas reikalingiausia. Kaip visuomet „Ieva“ supažindins su grožio pasaulio naujienomis, gurmaniškomis vietomis, kurias verta aplankyti, arba suteiks galimybę tiesiog paganyti akis į tai, ko tikrai norėtų ne viena moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų