• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trijų žavių merginų kambariuose – įdomūs radiniai. Tik ar jų pakaks nuspręsti, kurią gražuolę pakviesti į pirmąjį pasimatymą. Rinktis vieną iš trijų teko LNK „Kambarių plėšikų“ herojui Donatui.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinas darbuojasi garso režisieriumi. Veikla nors ir įdomi, tačiau monotoniška. Tad, pasak Donato niūrią kasdienybę labai sveika praskiesti kokiu nors neįprastu įvykiu. Jis net neįtarė, kad teks raustis tikrai po neeilinių laidos dalyvių kambarius.

REKLAMA

Prabangus butas Vilniaus centre, o jame kambarius nuomojasi dvi merginos. Užduotis lyg ir paprastesnė, tačiau ar nepasimes Donatas išvydęs krūvą grožio, fotokonkursų nugalėtojų juostų? O kaip vertinti aptiktą sportinį krepšį, pilną įvairios kosmetikos? Kad tai tik nedidelis grožio priežiūros komplektėlis, paaiškės tik susitikus su merginomis.

Kitas apžiūrėtas Donato kambarys buvo labai panašus į delfinų rojų. Žaislai, suvenyrai, piešiniai - kiekviename žingsnyje čia viskas susieta su šiais gyvūnais.

REKLAMA
REKLAMA

Muzika, nematyti filmai, raumeningų vyrų fotografijos kompiuteryje, iš prabangių rūbų krūvos ištrauktas medicinos seselės chalatas... Eidamas susitikti su merginomis, Donatas taip ir nebuvo apsisprendęs, kuri šių daiktų savininkė verta dėmesio.

Koks bus sprendimas, sužinosite trečiadienį 21 val. per LNK laidą „Kambarių plėšikai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų