REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Festivaliai yra žavūs ne vien tik atotrūkiu nuo miesto, grynu oru, gera muzika ar būriu bendraminčių. Ko gero, net ir miško viduryje žmonės nori būti stilingi ir pabrėžti savo unikalumą, kurį išreiškia savo apranga. Balsas.lt komandai, apsilankiusiai „Tamsta muzika“ festivalyje, teko pripažinti – Lietuvos jaunimas yra velniškai stilingas.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį penktadienį (07.30) prasidėjęs festivalis po atviru dangumi pritraukė gausų būrį gamtos išsiilgusių miesto vaikų, kurie net ir medžių apsuptyje nepamiršo, kad reikia išlikti stilingais. Žinoma, dominavo ryškios, margaspalvės, jaunatviškos spalvos bei vasariški aksesuarai: akiniai, paplūdimio šlepetės, šortai ir trumparankoviai marškinėliai.

REKLAMA

„Laukinis“ festivalio stilius buvo derinamas su griežta klasiką: liemenuotos suknelės be petnešėlių puikiai tiko prie sandalų tipo basučių, o siluetą pabrėžianti, griežtų linijų, sodriai mėlyna, lengvai raštuota suknutė atrodė žaismingai žaliame miško lapijos fone. Viliokišką merginų išvaizdą (o gal ir nuotaiką) pabrėžė saulės nubučiuoti kūnai ir trumpi šortukai bei lengvai krintantys nertiniai.

Žinoma, artėjant vakarui, atvirus drabužius pakeitė šiek tiek šiltesni. Po dienos metu vilkėtomis suknelėmis, merginos užsitempė tampres, o vėsų apavą pakeitė bekulniai ir sportiniai bateliai, o kai kuriais atvejais – guminiai batai.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinai išliko ištikimi sau ir santūrūs: trijų ketvirčių kelnės, marškinėliai su žaismingais užrašais arba languoti marškiniai bei atviros basutės arba sportiniai bateliai. Nepaisant to, kad skyrėsi aprangos spalvos, tekstūra, raštas ar mėgiami bei dėvimi prekiniai ženklai, vyrukai atrodė panašūs vienas į kitą, o tik retas kuris savo aprangą „pagyvino“ užsidėdamas kepurę, stilingus ar ekstravagantiškus akinius bei kitokius aksesuarus. Peršasi išvada, kad vaikinukai bijo, o gal neturi fantazijos ir, galiausiai, nenori peržengti nustatytų stiliaus normų, todėl renkasi „saugius“ derinius, kurie yra visuomenės pripažinti ir mėgiami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų