REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorės Ingos Jankauskaitės ir jos mylimojo, notarų rūmų prezidento, Mariaus Stračkaičio šeima laukia pagausėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Balasas.lt susisiekus su „Domino teatro“ direktoriumi, Egidijumi Baranausku, informacija pasitvirtino: „galiu patvirtinti, kad aktorė laukiasi. Apie tai ji pranešė maždaug prieš savaitę. Šiuo metu mes ieškome naujos kandidatės, kuri galėtų pradėti vaidinti jau nuo rugpjūčio. Turime kelias kandidates, tačiau pavardę, kuri pakeis I. Jankauskaitę, atskleisime tik už savaitės, nes nenorime skubėti. “

REKLAMA

E. Baranauskas tikino, kad sprendimą, kuri aktorė labiausiai tinka vaidmeniui, priims grįžus Kostui Smoriginui, nes spektaklis „Vilnius – Dakaras“ yra sudėtingas kūrinys, reikalaujantis gerų aktorinių sugebėjimų.

Kalbos, apie aktorės ir TV laidų vedėjos nėštumą sklido nuo pat jaunavedžių kelionės į Singapūrą, kuriame pora atšventė medaus mėnesį bei sutiko Naujuosius metus. Po kelionės žiniasklaidoje pasirodė informacija, neva tai aktorė nėščia, nes laidų filmavimo metu dėvi laisvus drabužius, o jos kūno formos tapo gerokai apvalesnės. Tačiau šie gandai buvo paneigti pačios aktorės, kuri ėmė dėvėti aptemptas sukneles, palaidines ir trumpus sijonus.

REKLAMA
REKLAMA

Niekuomet apie asmeninį gyvenimą nepasakojanti aktorė, neskubėjo prasitarti ir apie nėštumą. Ji pralaukė pirmuosius tris rizikingus vaisiui mėnesius ir tik tuomet nusprendė visiškai atsisakyti pavojingo darbo krūvio.

Anot „Domino teatro“ direktoriaus, aktorės pateiktame daktaro pažymėjime dėl nėštumo rašoma, kad aktorė laukiasi jau 12 savaitę, todėl jos naujagimis pasaulį išvys arba šių metų pabaigoje, arba kitų metų pradžioje.

I. Jankauskaitei tai bus jau antras vaikas. Iš pirmos santuokos su didžiausio Lietuvoje kino teatrų tinklo vadovu Gintaru Plytniku aktorė augina sūnų Kostą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų