REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pripažinta, jog požeminės automobilių stovėjimo aikštelės Vienybės aikštėje konkurso dalyvis atitinka kvalifikacinius reikalavimus. Vokas su jo pasiūlymu bus atplėštas liepos 30 dieną. Po to specialiai šio konkurso komisijai bus privalu išnagrinėti, ar gautas pasiūlymas atitinka konkurso sąlygas. Jei taip - konkurso dalyvis bus kviečiamas į derybas.

REKLAMA
REKLAMA

„Komisija požeminės automobilių stovėjimo aikštelės Vienybės aikštėje projektavimo, statybos, techninės priežiūros ir eksploatavimo koncesijos procedūroms atlikti pripažino, kad konkurso dalyvis - subjektų grupė AB „Kauno tiltai“, UAB „Invalda Construction management“ ir UAB „COWI Lietuva“ atitinka išankstinės atrankos (kvalifikacinius) kriterijus“, - sakė Viešųjų pirkimų ir koncesijų skyriaus vedėjo pavaduotojas Antanas Mockus.

REKLAMA

Pagal požeminės stovėjimo aikštelės Vienybės aikštėje koncesijos sutartį, konkursą laimėjusi įmonė savo kaštais, kuriuos paskui atsiims su kaupu, turės įrengti 750 vietų požeminę aikštelę. Koncesijos trukmė - 25 metai.

ELTA primena, jog tai jau ne pirmas konkursas dėl šios koncesijos. Pernai skelbto požeminės stovėjimo aikštelės Vienybės aikštėje koncesijos konkurso dokumentus buvo nusipirkusios 13 bendrovių, tačiau dalyvauti konkurse ryžosi tik viena jų. Vėliau konkursas buvo nutrauktas, nes vienintelis konkurso dalyvis neatitiko kvalifikacinių reikalavimų.

Parengus naujas, bendrovėms palankesnes koncesijos konkurso sąlygas, kuriose pasiūlymui užtikrinti galima pateikti ne tik banko, bet ir draudimo bendrovės laidavimą dėl finansavimo, buvo paskelbtas naujas konkursas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų