• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio federacija atsidėkodama „Kauno Grūdų“ įmonių grupei už paramą Lietuvos krepšinio rinktinei pakvietė kompanijos darbuotojų vaikus stebėti rinktinės treniruotės.

REKLAMA
REKLAMA

Į Druskininkus, kur šiuo metu treniruojasi rinktinė, atvyko per šimtą „Kauno grūdų“ įmonių grupei priklausančių „Kauno grūdų“, „Vilniaus paukštyno“ bei „Kaišiadorių paukštyno“ darbuotojų vaikų.

REKLAMA

“Džiaugiamės ir esame dėkingi “Kauno grūdų" grupei, kad tapo mūsų rėmėjais, o tai padės krepšininkams geriau pasirengti čempionatui. Krepšininkai atvirai išreiškė šį dėkingumą. O vaikams susitikimas su rinktinės nariais taps jei ne priežastimi sportuoti, tai ilgam liks neišdildomas įspūdis", - sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Vaikai stebėjo rytinę treniruotę, o po jos stojo į eilę prie žaidėjų autografų bei fotografavosi su krepšininkais. Robertas Javtokas bei Jonas Mačiulis buvo tie, su kuriais nuotraukas atminimui norėjo turėti daugiausia vaikų.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkai pavaišino vaikus ledais, tačiau tai neatvėsino jų noro per karštį ir po pietų rinktis į dar vieną susitikimą su krepšininkais.

Krepšinio aikštelėje rinktinės žaidėjai Martynas Andriuškevičius, Martynas Pocius ir Tadas Klimavičius norinčius pamokė mesti kabliu, mėtyti vidutinio nuotolio ir tritaškius metimus. Krepšininkus vaikai apibėrė klausimais apie jų pradžią sporte, apie įsimintiniausias karjeros akimirkas bei naminius gyvūnėlius. Uždavusieji įdomiausius klausimus dovanų gavo krepšinio kamuolius.

„Esu įsitikinęs, kad daugelio Lietuvos vaikų, ypač berniukų, svajonė pamatyti mūsų krepšinio rinktinės vyrų treniruotę savo akimis. Todėl džiaugiamės galėdami įmonės darbuotojų vaikams tokią galimybę suteikti. Ką gali žinoti, gal tarp šių vaikų - būsimos Lietuvos krepšinio žvaigždės, o susitikimas su dabartinėmis rinktinės žvaigždėmis paskatins vaikus siekti sporto aukštumų“, - sakė „Kauno grūdų“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Tautvydas Barštys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų