• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje, Lazdynų rajone antradienio popietę rastas nužudytas 36 metų vyras, anksčiau LNK laidoje "Dviračio žinios" parodijavęs policijos generalinį komisarą Vytautą Grigaravičių.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešimą apie nusikaltimą policija gavo maždaug 14.30 val. Į Vilniaus miesto 7-ąjį policijos komisariatą atėjo neblaivus ir sumuštas vyriškis. Jis kažką aiškino apie nužudytą žmogų.

REKLAMA

Pasak portalo "Alfa", policija ilgai negalėjo suprasti, ką jų svečias pasakoja. Galiausiai pareigūnai išsiaiškino, kad vyriškis pasakoja apie tai, kad kažkokia sugėrovų kompanija sumušė jį ir jo draugą, o dar vieną vyriškį nužudė.

Atvykę nurodytu adresu į Architektų gatvę pareigūnai iš tiesų rado mirtinai sumuštą 36 metų Tomą S. Teismo medicinos ekspertų spėjimu, jis mirė nuo stiprių smūgių į galvą.

Kas įvyko landyne paverstame bute, kol kas nėra iki galo aišku. Policijai šiuo metu pavyko išsiaiškinti tik tiek, kad bute buvo kelias paras girtaujama. Išgertuvėse dalyvavo apie 10 žmonių, tačiau antradienį nužudyto T.S. kompanijoje nebuvo.

Vilniaus policija atlieka ikiteisminį tyrimą.

Tomo S. parodijuotas personažas humoro laidoje buvo stebėtinai - tiek išvaizda, tiek manieromis - panašus į tikrąjį policijos generalinį komisarą. Nedaug giminaičių turintis Lietuvos policijos vadovas buvo net apsidžiaugęs, kad turi tokį antrininką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų