• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė pristačiusi naujus plazminius televizorius „PJ350“ ir „PJ550“, kurie turėtų sustiprinti jos pozicijas plazminių televizorių rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Naująją 2010 metų plazminių televizorių seriją atstovaujantys modeliai pasižymi itin plonu korpusu, nedideliu svoriu, o specialus apsauginis ekrano sluoksnis suteikia dar ryškesnį vaizdą nei iki šiol, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA

Pasak LG atstovų, televizoriuose integruota 600 Hz „Sub-field Driving“ technologija tiksliai reaguoja į pasikeitimus ekrane ir itin aiškiai rodo judančius bei statiškus vaizdus. „Dual XD Engine“ funkcija standartinės raiškos turiniui suteikia aukštos raiškos vaizdo kokybę.

LG nuotr.

„LG PJ550“ ir „LG PJ350“ televizoriuose integruota USB 2.0 sąsaja padeda atkurti įvairių formatų turinį, technologija „Intelligent Sensor“ automatiškai fiksuoja ir  koreguoja vaizdo ryškumą priklausomai nuo šviesos intensyvumo patalpoje. Tai leidžia ne tik pagerinti vaizdo peržiūros kokybę, bet ir sumažinti energijos sąnaudas lyginant su tradiciniais plazminiai televizoriais, teigiama pranešime.

„Clear Voice II“ funkcija leidžia iš garsinio fono išskirti ir sustiprinti iki 12 skirtingų garsumo lygių neužgožiant kitų aplinkos garsų. „AV Mode II“ technologija leidžia pritaikyti vaizdo ir garso kokybę pagal turinio tipą – kinui, sporto varžyboms ar žaidimams, pabrėžia LG atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų