REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl trečiadienio popietę prasidėjusios liūties apsemta dauguma sostinės gatvių.

Pasak bendrovės „Grinda“ avarinės dispečerinės tarnybos operatoriaus Gyčio Variakojo, ypatingai daug vandens susikaupė Savanorių prospekte, už Savanorių prospekto žiedo ir Vilniaus Pedagoginio universiteto žiedo esančiose gatvėse, T.Narbuto bei Gelvonų gatvėse.

REKLAMA
REKLAMA

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente BNS informavo, jog šalia Vilniaus esančiuose Salininkuose apsemta Belvederio gatvė, vandens lygis joje siekia apie 40 centimetrų.

REKLAMA

G.Variakojo teigimu, dėl apsemtų gatvių yra susidariusių automobilių spūsčių.

Ne tik Vilnių, bet ir kai kuriuos Lietuvos regionus užklupusios audros antradienį ir trečiadienį be elektros buvo palikusios apie 6 tūkst. elektros vartotojų - iš jų 5 tūkst. Rytų skirstomųjų tinklų (RST) ir apie 1 tūkst. VST klientų.

VST atstovė spaudai Giedrė Vinickienė BNS sakė, kad iš 1 tūkst. vartotojų elektros tiekimą stengiamasi atnaujinti dar maždaug 200, kurių daugiausia Kauno regione - Kauno, Prienų ir Šakių rajonuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Naujų elektros tiekimo nutrūkimo atvejų trečiadienį nefiksuota“, - sakė G.Vinickienė.

RST pranešė, kad trečiadienį skirtingais laiko tarpsniais elektros tiekimas buvo nutrauktas daugiau kaip 5 tūkst. vartotojų, daugiausia - Vilniaus mieste.

Dar keli šimtai klientų elektros negavo Vilniaus rajone. Kituose RST regionuose oro sąlygos normalios, todėl elektros tiekimo sutrikimų dėl gamtos stichijų neužfiksuota.

Anot sinoptikų, lietus iš Lietuvos artimiausiomis dienomis nesitrauks - ketvirtadienį ir penktadienį lis ir griaudės perkūnija.

Jei turite šios dienos liūtį sostinėje iliustruojančių fotografijų, galite siųsti jas el. paštu [email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų