• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ lenktynių Didžiosios Britanijos „Grand Prix“ Silverstoune sekmadienį iš pirmosios pozicijos pradės „Red Bull“ komandos pilotas Sebastianas Vettelis.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietis buvo greičiausias šeštadienio kvalifikacinėse lenktynėse ir aplenkė savo komandos draugą australą Marką Webberį, kuris sekmadienio varžybas pradės iš antrosios pozicijos.

REKLAMA

Trečiasis kvalifikacijoje buvo „Ferrari“ komandos pilotas ispanas Fernando Alonso, nuo S. Vettelio atsilikęs beveik 0,8 sekundės, ketvirtas – šio sezono bendrojoje įskaitoje pirmaujantis britas Lewisas Hamiltonas iš „McLaren“.

Nico Rosbergas iš „Mercedes“ buvo penktas, šeštas liko Robertas Kubica iš „Renault“, septintas – Felipe Massa iš „Ferrari“.

Rubenso Barrichello iš „Williams“ sekmadienio lenktynes pradės iš aštuntosios pozicijos, iš devintosios startuos „Sauber“ pilotas Pedro de la Rosa. Dešimtas – „Mercedes“ komandai atstovaujantis Michaelis Schumacheris.

Kvalifikacija buvo ne itin sėkminga „McLaren“ lenktynininkui Jensonui Buttonui – jis liko keturioliktas. Britas tvirtino, kad kažkas nutiko jo bolidui ir ji buvo „nevairuojamas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų