REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kuris vyras nesvajoja apie harmoningus santykius su mylimąja? Tam, kad šis noras išsipildytų, labai svarbus ne tik fizinis, bet ir dvasinis artumas.

REKLAMA
REKLAMA

Jei dvasiniuose santykiuose stengiatės įsiklausyti į tai, ką sako jūsų širdis, tai su fiziniu artumu viskas šiek tiek sudėtingiau... Pateikiame jums pačias „populiariausias“ klaidas, kurias daro vyrai „meilės“ lovoje.

REKLAMA

1. Ką... Viskas???

Yra tokia kategorija vyrų, kurie galvoja tik kaip gauti malonumą, visai nuvildami savo partneres.

Be to, kad moterims dėl to labai pikta, tai dar ir kenkia sveikatai. Jei po susijaudinimo moteris nepatiria orgazmo, jos dubens organuose užsilaiko nereikalingas kraujas. Vėliau tai gali sukelti rimtų ginekologinių susirgimų. Juk visai nesunku sulaikyti sėklos išsiveržimą.

Pavyzdžiui, galima pagalvoti apie kažką neutralaus, nesusijusio su seksu... Kartais tiesiog užtenka sumažinti frikcijų atlikimo greitį... Galima padaryti daug ką! Tiesiog netingėkite paieškoti informacijos (kas ieško, tas visada randa), apmąstykite ją, išbandykite patarimus praktiškai... Suteikite savo moterims malonumą. Argi jos to nenusipelnė?

REKLAMA
REKLAMA

2. Na, kiek galima?

Daugelis žmonių susijaudina pakankamai greitai. O vyrai, prisiklausę draugų ir prisiskaitę „populiariosios literatūros“ apie seksą, suteikia įžanginėms glamonėms daugiau nei po valandą. Moteris spėja susijaudinti ir atšalti, vėl susijaudinti, vėl atšalti... Perdegti... Ir galiausiai nepatirti jokio malonumo.

Netempkite per daug ilgai su preliudija, įsiklausykite ir įsižiūrėkite į partnerę. Čia neegzistuoja jokios normos. Viskas – individualu. Ir be to, perdėtai didelės vyro pastangos, gali priversti moterį manyti, jog jos kūnas nejaudina partnerio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. O plaukmenis užsidėti sunku?

Apsinuoginusi moteris su kojinaitėmis – labai seksuali, ko negalima būtų pasakyti apie vyrą su kojinėmis... Kodėl moterims tai taip nepatinka – sunku suprasti ir paaiškinti. Tiesiog užsiimant seksu – kojines reikia nusiimti.

4. Mmmmm... o kvapas koks...

Aišku, partneris neturi kvepėti gėlytėmis ir saldainiukais... Tačiau aitriai dvokiančios pažastys, greičiau atstums bet kurią moterį.

5. Ar aš pasaulyje pati mieliausia?

Suartėjus moteris nori girdėti tai, jog yra nepakartojama... apie tai, jog ji – brangi ir mylima. Vyrai myli akimis, o moterys... Visiškai teisingai... Dėl to netylėkite! Švelniai pašnabždėkite savo mylimajai, paaimanuokite... Tai leis suprasti, jog jaučiate didelę aistrą. Tik vat RĖKTI nereikia, net orgazmo metu.

REKLAMA

6. Lai šviesos užgęsta.

Daugelis moterų nemėgsta mylėtis prie ryškaus apšvietimo. Vienos gėdijasi savo kūno, kitos – tiesiog kuklios. Nereikėtų versti mylėtis ryškioje šviesoje, jei moteris nenori to. Jei norite šviesos – uždekite žvakių. Tai kaip tik yra tai, ko reikia!

7. Atsargiau!

Su moters krūtimis reikia elgtis labai atsargiai. Dar atsargiau, brangieji, dar atsargiau! Netampykite, nežnaibykite krūtų, nesukelkite skausmo, jei nenorite, kad moters susijaudinimas virstų kančia.

8. Miegoti negalima!

Pats skaudžiausias įžeidimas moterims – kai vyras po „to“ iš karto užmiega. Kad ir kaip norėtųsi miego, skirkite savo mylimajai dar šiek tiek laiko. Paglostykite ją, dar kartą pasakykite jai, kaip smarkiai ją mylite, pabučiuokite ar tiesiog paplepėkite apie kažką linksmo, romantiško.

9. Kad ir kaip bebūtų...

Svarbu gerbti savo partnerę ir jos norus. Jei abejoji dėl savo veiksmų - tiesiog paklausk. Jei sugebi intymiai suartėti - sugebėk apie tai prabilti garsiai. Partnerei tai patiks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų