REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viename iš šalia Panevėžio miesto esančių miško masyvų Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai liepos 2-ąją rado ir atkasė nužudytų 26 metų amžiaus jaunuolių kūnus. Manoma, kad tai panevėžietis Mindaugas Diržinauskas ir palangiškis Tadas Lukaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Birželio 29 d. į Panevėžio apskr. VPK kreipėsi artimieji ir pranešė, kad šie asmenys nuo birželio 27-osios negrįžta į namus. Artimieji nurodė, kad jie birželio 27-osios naktį nepažįstamų asmenų buvo išvesti iš vieno buto Panevėžyje, Nemuno gatvėje.

REKLAMA

M. Diržinausko ir T. Lukaičio ieškojo gausios Panevėžio policijos pajėgos, keliamos ir tikrinamos įvairios versijos, atliekamos kratos.

Birželio 29-ąją sulaikytas dvidešimt penkerių Panevėžio rajono gyventojas, anksčiau teistas už vagystes, netikrų pinigų, suklastotų dokumentų laikymą, kuriam Panevėžio m. apylinkės teismas birželio 30 d. skyrė suėmimą 10 parų. Liepos 1 d. Radviliškio rajone sulaikytas antrasis įtariamasis  devyniolikmetis panevėžietis, anksčiau teistas už vagystę, kuriam teismas skyrė suėmimą 1 mėnesiui.

REKLAMA
REKLAMA

Radus nužudytų jaunuolių kūnus ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo perkvalifikuotas į tyrimą dėl nužudymo.

Pareigūnai ieško dar dviejų įtariamųjų – Panevėžio rajono gyventojo Sauliaus Vidugirio, g. 1969 m., anksčiau teisto už vagystes, plėšimą, chuliganizmą, ir panevėžiečio Edvino Stankevičiaus, g. 1988 m., anksčiau teisto už vagystę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų