• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno ugniagesiai gelbėtojai penktadienio vidurdienį ištraukė ketvirtadienio vakarą Lampėdžių karjere paskendusį automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Vargu ar vandenyje pabuvojęs 1997 metų gamybos sportiškas „Mitsubishi Eclipse“ bus prikeltas naujam gyvenimui, automobilis, ko gero, bus išardytas dalimis. Vienintelė paguoda paskendusio automobilio savininkui buvo tai, kad ištraukto skenduolio salone jis rado savo piniginę.

REKLAMA

Automobiliu atvykęs vaikinas lrytas.lt žurnalistui sakė ketinęs išsimaudyti ir savo transporto priemonę pastatęs, jo manymu, saugiai. Kodėl automobilis pajudėjo iš vietos ir įriedėjo į vandenį - iki šiol lieka neaišku. Laimei, per paplūdimį riedėjusi ir galiausiai vandenyje paskendusi mašina nekliudė poilsiautojų.

Gelbėti paskendusio automobilio vakar iškviesti Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnai konstatavo, jog mašina nuskendęs 7 metrų gylyje, 20 metrų nuo kranto. Narams prie automobilio važiuoklės prikabinus lyną automobiline gerve skenduolį pavyko patraukti arčiau kranto. Iki sausumos likus 10 metrų trūko lynas ir gelbėjimo darbus teko nutraukti.

Penktadienio vidurdienį automobilis storu lynu galinga automobiline gerve buvo ištrauktas į krantą. Automobilis atrodė apgailėtinai - išdužęs priekinis langas, aplankstytas stogas, apdaužyti šonai, salone - galybė dumblo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų