REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį, prezidento Algirdo Mykolo Brazausko laidotuvių dieną, LNK rodys tiesioginę atsisveikinimo laidą. Specialią transliaciją ves žurnalistė Nemira Pumprickaitė, penkerius metus dirbusi premjero pareigas ėjusio A. M. Brazausko atstove spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Prezidentas Algirdas Brazauskas man buvo toks žmogus, šalia kurio stovėti kartais būdavo nejauku. Jis buvo labai atsakingas, labai doras ir labai kultūringas žmogus. Visų šių dorybių tiek, kiek A. Brazauskas, aš neturėjau, bet stengiausi iš jo mokytis. Buvimas šalia jo man labai daug davė“, - sako Nemira Pumprickaitė, su A. Brazausku praleidusi visus jo premjeravimo metus.

REKLAMA

Speciali programa, kurią ves N. Pumprickaitė, ketvirtadienį prasidės 14 val. Į LNK studiją bus pakviesti garsūs istorikai ir politologai. Vėliau bus tiesiogiai transliuojama iškilminga prezidento laidotuvių ceremonija iš Vilniaus Antakalnio kapinių. Prezidentas amžino poilsio atguls naujajame Prezidentų panteone. Po tiesioginės laidotuvių transliacijos bus parodyta speciali „Kakadu“ laida prezidentui atminti.

Dėl prezidento mirties keičiama LNK TV programa. Šiandien, antradienį, 20 val. LNK rodys dokumentinį  filmą apie paskutinę prezidento Algirdo Mykolo Brazausko darbo dieną prezidentūroje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų