REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Šiauliuose pasibaigusį tradicinį „Saulės“ automobilių ralį laimėjo ir nugalėtojų vardus apgynė „Juta Racing“ komandai atstovaujantis kauniečių Vytauto Švedo ir Žilvino Sakalausko ekipažas, važiavęs „Mitsubishi Lancer EVO IX“ automobiliu.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį po dviejų asfalto greičio ruožų Šiaulių miesto gatvėmis pirmavo panevėžiečiai Rokas Lipeikis su dukra Inga („Mitsubishi Lancer EVO VIII“), tačiau sekmadienį, kai lenktynininkai kovojo žvyro greičio ruožuose Kražių apylinkėse, V. Švedo tempas buvo didžiausias. Nugalėtojo titulą gynęs kauniečių ekipažas netruko tapti lyderiu, o finiše artimiausią persekiotoją buvo aplenkęs 1 min. 1,2 sek.

REKLAMA

Ralio dalyviams iš viso teko įveikti 13 greičio ruožų.

R. Lipeikis ir I. Lipeikytė užėmė antrąją vietą bendrojoje įskaitoje ir tapo nugalėtojais „Open“ klasėje.

Trečiąją vietą bendrojoje įskaitoje užėmė Audrius Vyšniauskas ir Edvinas Pagirskas („Mitsubishi Lancer EVO IX“).

Tarp dviem ratais varomų automobilių greičiausi buvo Irmantas Žukauskas ir Gediminas Figurinas („Renault Clio“). Jie bendroje įskaitoje finišavo 13-i ir tapo A2000 klasės nugalėtojais.

REKLAMA
REKLAMA

L2000 klasėje pirmi finišavo Dovilas Čiutelė ir Vitoldas Juronis (VAZ 2105), o S2000 klasėje – Tomas Bilius ir Vytis Pauliukonis („Honda Civic“).

Bene rimčiausią avariją ralyje patyrė „Renault Clio“ automobiliu važiavę Tomas Savickas ir Gintautas Leliukas. Keletą kartų posūkyje apsivertus automobiliui, sportininkams prireikė ir medikų pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų