• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Billą Nighy stebina jaunųjų aktorių kantrybė

Kartu su jaunais kolegomis įvairaus žanro juostų filmavimo aikštelėse prakaitą liejanti britų kino legenda Billas Nighy stebisi jų geležine kantrybe. Patyrusį aktorių nustebino kartu su juo prie veiksmo komedijos „Wild Target“ dirbę Emily Blunt bei Rupertas Grintas.

REKLAMA
REKLAMA

Ir „Viktorijos. Jaunosios karalienės“ žvaigždė E. Blunt, ir „Hario Poterio“ ekranizacijų žvaigždūnas R. Grnitas kasdien atlaiko milžinišką spaudimą, o kiekvienas jų žingsnis atidžiai stebimas gerbėjų bei spaudos atstovų.

REKLAMA

Anot B. Nighy, jaunieji aktoriai susiduria ir su didėjančiu visuomenės dėmesiu, ir su stebėtinai išaugusia konkurencija. Jis pasidžiaugė, kad ir R. Grintas, ir E. Blunt jau įsitvirtino negailestingame kino pasaulyje. Pastaroji atliko įsimintiną vaidmenį nuostabaus grožio istoriniame kino režisieriaus Jeano-Marco Vallee epe „Viktorija. Jaunoji karalienė“.

Ji valdė milijonus... Tačiau jos širdis priklausė tik vienam. Pasinerkite į karališkąsias intrigas ir amžiaus meilės istoriją gražiausiame metų filme „Viktorija. Jaunoji karalienė“. Nuostabaus grožio epas buvo apdovanotas „Oskaru“ už geriausius kostiumus ir nominuotas dar 14 prestižinių kino apdovanojimų, įskaitant dar 2 „Oskarus“. Jau Lietuvos kino teatruose.

Filmo anonsas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų