REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Čia kada vieną vakarą labai norėjau makaronų su jūros gėrybių padažu.

Bet kadangi tokių gudručių, norinčių pigiau pastarųjų nusipirkt buvo daug, todėl parduotuvėj likau nieko nepešus ir galvojau apie planą "B". Štai jis: makaronai su žuvytės padažu ir daržovėm.

REKLAMA
REKLAMA

Naudojau:

kelis gabaliukus šaldytos menkės filė

maišelį šaldytų brokolių

skardinę kokosų pieno

pusę skardinės konservuotų sojų daigų

citrinžolės stiebelį

kelis šaukštus žuvies padažo

REKLAMA

Gaminam:

Atšildom menkę. Supjaustom nedideliais gabaliukais. Briuseliukus apverdam, perpjaunam per pusę, į keptuvę pilam kokosų pieną, dedam citrinžolę, žuvį, šiek tiek patroškinam. Dedam briuseliukus, sojų daigus. Galima dėti prieskonių pagal skonį.

Troškinam ~15min. Tada išimam žuvį, dedam į lėkštę. Padidinam ugnį, pilam žuvies padažą, paverdam porą minučių. Tada grąžinam atgal į keptuvę žuvį, viską sumaišom.

Išverdam makaronus. Maniškiai buvo ryžiniai. Visada džiaugiuos, kad juos išvirt tetrunka porą minučių.

Paruošus makaronus, juos dedam lėkštėn, apkraunam pasiruoštu padažu ir skanaujam.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų