• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki didžiųjų Prancūzijos dviračių lenktynių „Tour de France 2010“ pradžios liko lygiai 1 mėnuo (o tiems, kurie iki didžiojo starto skaičiuoja dienas,– dar 31 diena (liepos 3 d.)).

REKLAMA
REKLAMA

Tikrus dviračių sporto aistruolius, ištisas tris jaudinančias, įtemptas ir prikaustančias savaites besiruošiančius gyventi „Tour de France“ ritmu, portalas „Balsas“ kviečia pasižiūrėti vaizdo reportažą (2 dalys), kuriame įamžintos jau istorinės 1962-ųjų lenktynių akimirkos, leidžiančios savo akimis išvysti ir įvertinti, kokį didelį evoliucijos kelią nuėjo prestižiškiausios pasaulio lenktynės, dviračių sporto kronikoje, ko gero, ne šiaip sau pelniusios Didžiojo Turo vardą (pranc. Grand Tour).

REKLAMA

Pasikeitė daug kas – technika, apranga, mada (!), bet ne dviratininkai – vis tokie pat stiprūs, atsidavę, kenčiantys ir trokštantys pergalės...

Kaip ir lenktynių žiūrovai, lietui lyjant ar saulei šviečiant – būriais ir miniomis susispietę „Tour de France“ karavano pakelėse, ištikimai „sergantys“ ir besąlygiškai tikintys savais lyderiais ir favoritais.

Žr. Video (1 dalis). Autorius – Louis Malle.

(Įgarsinta prancūzų k., subtitrai – anglų k.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų