REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV vyrų krepšinio rinktinės branduolys yra. Vienos pajėgiausių planetos nacionalinių komandų vadovas Jerry Colangelo paskelbė, jog pasaulio pirmenybėse Turkijoje amerikiečiai greičiausiai remsis jaunimu.

REKLAMA
REKLAMA

Kitos išeities JAV ekipai nepalieka komandos žvaigždės. Kai kurie rinktinės lyderiai vasarą ketina skirti poilsiui, o kiti taps laisvaisiais agentais ir susitelks į naujo klubo paieškas.

REKLAMA

„Spėju, jog turėsime daug jaunų žaidėjų. Tačiau gerų krepšininkų mums nepritrūks. Pirmiausia lauksime senbuvių sutikimo. Dauguma jų gali nerungtyniauti dėl asmeninių priežasčių arba laisvųjų agentų turgaus. Manau, kad 5-6 olimpiniai čempionai planetos čempionate nedalyvaus. Tačiau mes tam pasiruošę“, – tvirtino J. Colangelo.

Kol kas labiausiai miglotas NBA žvaigždžių LeBrono Jameso, Dwyane'o Wade'o ir Carmelo Anthony likimas. Sunku pasakyti, ar rinktinės marškinėlius užsivilks Chrisas Boshas, Carlosas Boozeris bei Rudy Gay'us.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat imta abejoti ir dėl Kobes Bryanto, kuris nors ir yra tvirtinęs, jog greičiausiai vyks į Turkiją, gynėjas priverstas iškęsti visą ilgą NBA sezono maratoną bei yra kankinamas įvairių traumų.

Priminsime, kad amerikiečiai pasaulio pirmenybėse vienoje grupėje kovos su Brazilija, Kroatija, Iranu, Tunisu bei Slovėnija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų