• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS. Būsite pakankamai aktyvus ir pasitikintis ar bent jau stengsitės toks atrodyti. Tiktų sudalyvauti viešame renginyje. Jei liksite namuose, jums norėsis tvarkos, komforto, todėl būsite linkęs iš širdies paplušėti.

REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS. Jei turite svarbių sumanymų, ateities planų, paprojektuokite, kaip juos įgyvendinsite. Šiandien jums tai seksis. Pravartu pakeisti aplinką, kur nors išvykti. Įdomiai praleistumėte laiką ir naršydamas po interneto platybes. Galima pažintis.

REKLAMA

DVYNIAI. Palankus metas keisti aprangos stilių ar šukuoseną, interjerą ar santykių pobūdį. Galite pasirodyti itin išradingas panaudodamas senus daiktus, juos tobulindamas ir išgaudamas kažką neįprasta. Gali atsinaujinti sena aistra.

VĖŽYS. Jausite didesnį norą bendrauti su kitais bei dalytis tuo, ką turite, padėti, aukotis. Ypač svarbu deramą dėmesį parodyti žmogui, su kuriuo jus sieja bendri interesai ir atsakomybė. Arba paieškokite tų bendrų interesų ir būdų labiau suartėti.

REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS. Jus gali aplankyti pakylėti jausmai, romantiškos svajos. Galbūt tai sužadins seno draugo, gerbėjo pasirodymas. Pravartu rūpestingiau elgtis su pinigais, materialinėmis vertybėmis. Gali kilti ūpas atnaujinti asmeninį garderobą.

MERGELĖ. Šiandieną į jūsų duris gali pasibelsti senas gerbėjas, simpatija arba atgis romantiški prisiminimai. Palanku plėtoti kūrybinę veiklą, užmegzti meilės romaną, atnaujinti draugystę. Jei tai nėra aktualu, daugiau laiko praleiskite su savo vaikais.

SVARSTYKLĖS. Jausite pareigą susitvarkyti buitį, bet turėsite prisiversti, kad pradėtą darbą galėtumėte pabaigti. Galbūt teks atsakyti už artimo žmogaus poelgį arba nuo kažko stengsitės jį apsaugoti. Venkite alkoholio, sunkiai virškinamo maisto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Neblogai praleisite laiką su draugais, giminaičiais. Tikriausiai nerimą kels suplonėjusi piniginė. Pats metas mokytis taupesnio namų ūkio. Stenkitės daryti tai, kas širdžiai malonu ir nekenkia kitiems.

ŠAULYS. Jums rūpės harmonija ir tvarka namuose, ūkyje ar sode. Galite įsigyti kažką savo buičiai, aplinkai papuošti, gyvenimo sąlygoms pagerinti. Noriai spręsite draugų ir vaikų problemas. Galite tikėtis dviprasmiškų pasiūlymų, linksmo flirto.

OŽIARAGIS. Labai suaktyvės jūsų kūrybinės galios. Įdomios patirties nestokojantis asmuo gali duoti vertingą patarimą. Išties pravartu klausytis, ką mąsto ir kalba kiti, - tai išeis į naudą. Galite tikėtis įdomių peripetijų jausmų srityje.

REKLAMA

VANDENIS. Palanki diena nebent meninei ar mistinei veiklai. Jus aplankęs įkvėpimas, nuojauta gali pašnibždėti kažką vertingo. Domins apkalbos, fantazijos, užkulisiniai įvykiai. Tik neskubėkite tikėti keistais gandais apie mylimą asmenį.

ŽUVYS. Palanki diena susitikimų, įvairių renginių organizavimui, naujų ryšių užmezgimui. Galite pasijusti populiarus, reikalingas. Vieni jūsų klaus patarimų, kiti juos noriai siūlys. Galite būti pakviestas į pikniką gamtoje, senų draugų susitikimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų