• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moteris įsimylėjo žmogų, kuris ženkliai už ją vyresnis? Jai – 25, o jam – 50. Ji mano, jog jis yra jos idealas, o jis prašo jos neskubėti priimant sprendimą ir viską gerai apgalvoti.

REKLAMA
REKLAMA

Merginos tėvai – šokiruoti, jog dukros mylimasis yra jų bendraamžis. Jie iškėlė sąlygą: arba Žana pamiršta mylimąjį arba palieka tėvų namus. Draugai mano, jog draugė įsimylėjo ne patį žmogų, o protą ir patirtį.

REKLAMA

Tomas, jau nebe jaunuolis, Žanos mylimasis, pradėjo vengti susitikimų su ja. Jis mano, jog mergina, perpus jaunesnė už jį negali jam kalbėti apie beprotišką meilę.

Kaip elgtis Žanai? Ji tikina, jog jos jausmas – tikras ir nuoširdus. Ji bijo netekti mylimojo. Patark ir tu! Parašyk komentarą!

Geriausio patarimo autorius laimės du kino centro „Forum Cinemas“ bilietus į bet kokį filmą.*

Bet kuriame mieste, bet kuriuo laiku, eik į pasirinktą  filmą!

Komentuok ir dalyvauk iki gegužės 30 d. (sekmadienis).

(Rašant komentarą nepamiršk grafoje „El. paštas“ nurodyti savo elektroninio pašto adreso tam, jog galėtumėme su tavimi susisiekti!)

REKLAMA
REKLAMA

Konkurso nugalėtojas - komentatorius „XXX“, parašęs itin nuoširdų komentarą. Sveikiname! Dėkojame visiems dalyvavusiems! Jei jums nepasisekė  - nenusiminkite! Nuo šiol, kiekvieną savaitę, geriausio patarimo autorius laimės prizą-staigmeną!

*Filmo vertė – nedidesnė nei 18 Lt (ir išskyrus 3D filmus)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų