• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK humoro laidos „Oplia“ komanda negaili gerų žodžių krepšininkui Simui Jasaičiui. Kas žino, kaip būtų pasibaigęs laidos filmavimas Egipte, jei ne Simas.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas į Egiptą lydėjo žaviąją Oksaną Pikul, pakviestą filmuotis vasarą per LNK pasirodysiančioje humoro laidoje „Oplia“. Simas žadėjo atsipūsti saulėtoje Hurgadoje, atgauti jėgas po niūrios lietuviškos žiemos.

REKLAMA

Tačiau tik atvykus į viešbutį, tarp vieno iš „Oplia“ laidos personažų vaidinančio Karolio Sakalausko ir viešbučio personalo įvyko nemalonus incidentas, po kurio policija aktorių išvežė į policijos nuovadą.

Simas Jasaitis iš karto puolė gelbėti Karolio – šoko į taksi ir paskui policijos automobilį važiavo iki nuovados. Garsus krepšininkas rūpinosi Karolio teisėmis, bendravo su pareigūnais, o vėliau nupirko Karoliui lėktuvo bilietus, kad šis galėtų grįžti į Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Pagalbos iš Jasaičio „Oplia“ kūrybinė grupė sulaukė ir filmavimo aikštelėje. Netekus vieno komandos nario, kartu su Raimondu Šilansku, Oksana Pikul, Renata Kutinaite, Vitalijumi Cololo, Kristina Navickaite – Tina smagiose situacijose pasirodė ir krepšinio įžymybė.

Pasak komandos narių, Simas vaidino puikiai. Ypač pavyko duetai su Vitalijumi Cololo. „Vienas žemas ir kresnas, kitas – aukštas ir lieknas. Nufilmavome itin komiškas situacijas, kurios pralinksmins žiūrovus“, - pasakojo kūrybinė grupė.

Pasak „Oplia“ kūrėjų, Simas Jasaitis filmavosi ir scenose su Oksana Pikul. Jas žiūrovai išvys jau birželį, LNK eteryje prasidėjus vasaros sezonui „LNK vasara. Viskas įskaičiuota“ ir į eterį sugrįžus linksmai laidai „Oplia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų