• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milicininkai tardomajam nuplikė lytinius organus

Maskvos srities Koroliovo mieste nuteisti du milicininkai, kankinę sulaikytuosius.

Koroliovo milicijos skyriuje operatyvinis budėtojas Michailas Kasarinas (30 m.) ir jo padėjėjas Andrejus Šmarkovas (23 m.) sulaikytuosius kankino kaip gestapininkai. Ir ne kokius nors banditus, bet paprasčiausius tvarkos pažeidėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas kiek išgėręs vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į laikino sulaikymo kamerą. Vyras pasipiktino tokiais milicininkų veiksmais ir kiek pakėlė balsą. Tuomet budėtojas M. Kasarinas įsakė A. Šmarkovui parodyti sulaikytajam, iš kur kojos dygsta. Šis ir parodė: uždėjęs antrankius nusivedė nelaimėlį į tualetą ir ten žiauriai daužė galvą gumine lazda. Po to dar mušė nusivedęs į vieną kabinetą. Ten atėjo ir M. Kasarinas.

REKLAMA

„Kad sukeltų aukai dar daugiau skausmo, M. Kasarinas užvirė elektriniame virdulyje vandenį ir juo apipylė veidą, o po to – ir lytinius organus“, – rašoma kaltinamajame akte. Vyras rėkė iš skausmo...

Išleistas iš areštinės, nukentėjusysis nuskubėjo pas medikus. Vėliau ekspertai nustatė, kad jam buvo nuplikyta net 20 procentų kūno. Tardymo metu paaiškėjo, kad milicijoje taip buvo kankinamas ne vienas.

Teismas buvusiam tvarkos sergėtojui M. Kasarinui skyrė 5 metus, o jo pavaldiniui A. Šmarkovui – 3 metus laisvės atėmimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų