REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo aktorė Cameron Diaz (Kameron Dias) penktadienį viename Londono teisme sutiko su "svaria" nenurodomo dydžio išmoka už šmeižtą, paskleistą žurnalo "National Enquirer", kuris teigė, esą gražuolė svetimauja su vedusiu vyru.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teismui sakė C. Diaz advokatas Simonas Smithas (Saimonas Smitas), Jungtinėse Valstijose leidžiamas savaitraštis rašė, kad vidury baltos dienos krūmuose prie "Santa Monica" garso įrašų studijos užtiko 34 metų gražuolę besibučiuojančią su muzikinio kanalo MTV šou "Trippin" vyriausiuoju prodiuseriu.

REKLAMA

Paskui leidinys teigė, esą aktorei gerokai kliuvo nuo tuomečio jos vaikino, popmuzikos žvaigždės Justino Timberlake'o (Džastino Timberleiko), ir kad aistringo glėbesčiavimosi nuotraukos sukels abejonių dėl tolesnių jųdviejų santykių, pridūrė teisininkas.

Žurnalas savo interneto svetainėje paskelbė C. Diaz publicisto komentarą, kuriame jis neigė romantiškus aktorės santykius su kitu, tačiau paskui paklausė skaitytojų, ar jie sutinka su aktorės atstovo nuomone.

REKLAMA
REKLAMA

S. Smithas teisėjui Davidui Eady (Deividui Idžiui) teigė, kad C. Diaz pasiskundus asmeniškai, straipsnis ir nuotraukos iš svetainės dingo, be to, ši medžiaga nebuvo išspausdinta Didžiojoje Britanijoje platinamoje popierinėje žurnalo versijoje.

Žurnalui "National Enquirer" atstovavęs advokatas Samas Howardas (Semas Hovardas) teigė, kad jo klientai dabar visiškai sutinka, jog teiginiai apie aktorę buvo nepagrįsti ir apskritai niekada neturėjo būti spausdinami.

Leidinys nurodė nepaprastai apgailestaujantis dėl sukrėtimo, kurį teko patirti C. Diaz, J. Timberlake'ui, Nickersonui (Nikersonui) ir jo žmonai, bei sutiko išmokėti aktorei "apčiuopiamą" nenurodyto dydžio žalos atlyginimą.

Filmų "Pakvaišę dėl Merės" (There`s Something About Mary) ir "Čarlio angelai" (Charlie's Angels) žvaigždė C. Diaz praėjusį mėnesį paskelbė, kad ketverius metus trukę jųdviejų santykiai su J. Timberlake'u, 25 metų buvusiu vaikinų grupės "N'Sync" dainininku, nutrūko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų