REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ ekipa likusiose šio sezono LKL finalo serijos rungtynėse žais be trenerių. Komandai ir toliau vadovaus jos kapitonas Dainius Šalenga.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno klubo savininkas Vladimiras Romanovas TV3 televizijai patvirtino, jog naujo stratego „Žalgirio“ ekipa šį sezoną neturės.

REKLAMA

„Kvaila dabar būtų imti trenerį. Dabar komanda turi dvasią ir jie kovoja ne už mane, o už komandą, už save, už „Žalgirį“, – teigė V. Romanovas.

D. Šalenga jau ketvirtadienį vykusių rungtynių protokole buvo įrašytas kaip „Žalgirio“ vyr. treneris, o kauniečiai namuose 83:70 įveikė Vilniaus „Lietuvos rytą“.

„Žalgiris“ be trenerių liko po to, kai iš vyr. trenerio pareigų buvo atleistas Darius Maskoliūnas, o asistentu buvęs Gvidonas Markevičius pats pasitraukė iš savo posto.

REKLAMA
REKLAMA

„Trenerio intelekto neužteko tokiems žaidėjams kaip Brownas ar Šalenga. Aš sakiau: Dariau, jei tavo intelektas žemesnis, tai tavo problema. Ne krepšininkų.

Dabar tas intelektas laisvas. Ir aš pasistengsiu rasti tokį trenerį, kuris neužgožtų Browno ar Šalengos intelekto“, – trenerio atleidimą komentavo „Žalgirio“ vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų