REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors beveik kiekvienas kada nors gyvenime esame pasijutę baltomis varnomis, tačiau ne kiekvienas sugebame išlaikyti toleranciją kito atžvilgiu. Tolerancija kitokiam mąstymui, tolerancija kitam gyvenimo būdui, tolerancija nestandartams. IEVA pasistengs atskleisti garsių žmonių istorijas, kaip jie vienaip ar kitaip susidurdavo su netolerancijos apraiškomis ir ką jie tuo metu išgyveno.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip visuomet IEVA suteiks galimybę pažvelgti į įdomių asmenybių vidinį pasaulį kitu kampu. Interviu su verslininke Gražina Goriunoviene – istorija apie jauną gražią moterį. Tai pripažins kiekvienas, ją išvydęs. Tačiau ne kiekvienas susimąstys, kad net ir gražuolės gyvenimas gali būti ne rožėmis klotas. Gražina apie save kalba atsargiai, nes įsidūrė ne kartą....

REKLAMA

Žurnalistės Neria Lejay  straipsnis supažindins su vis labiau tarp jaunimo populiarėjančiu unisekso stiliumi, kurį geriausiai atskleidžia originalumu ir nepaklusnia dvasia garsėjantis prancūzų dizaineris Naco. Jam drabužis yra pirmiausia asmeninio požiūrio į mados diktatą dabartinėje mūsų visuomenėje priemonė.

Išskirtinis interviu su Viktoro Uspaskicho žmona Jolanta Blažyte, kuri net kebliais gyvenimo momentais sugeba išlikti ori ir moteriškai išmintinga. Jai nė karto neištrūko bereikalingas žodis. Ar ji tokia tolerantiška ir pagaliau ar aplinkiniai dėl jos pranašumų tolerantiški jai?

REKLAMA
REKLAMA

Juodas kaip geras šokoladas. Gimęs Afrikoje, paauglystę praleidęs Vokietijoje lengvaatletis ir modelis Jeanas Claude'as Edorhas jau penktus metus gyvena Lietuvoje. Per tą laiką mūsų krašte jis patyrė ir smagių, ir skaudžių akimirkų. Nes jis kitoks,  prie kokių mes dar ne itin pripratę. Apie jo išgyvenimus ir atradimus skaitykite smagiame žurnalistės Audros Maksvytienės interviu „Pabėgęs iš rojaus“.

Bet tai toli gražu ne viskas, ką rasite gegužės mėnesio IEVOJE. Kaip visuomet ji bus dosni fotosesijų, mados mugių, karščiausių grožio naujienų, pavasarinio polėkio ir spalvų. Naujausios madų tendencijos, podiumų nuotaikos ir labiausiai mados aistruolių geidžiamos naujienos – visa tai rasite šio numerio IEVOJE. Ji bus pavasariškai gaivi ir išties tolerantiška.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų