• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne kiekvienas sportininkas sugeba basomis užlipti ant daugybės šukių ar be sužalojimų atlaikyti aštraus peilio smūgį į krūtinę.

REKLAMA
REKLAMA

Tradicinio karatė meistrai – vieni iš tokių, kuriems šie iššūkiai lengvai įveikiami. Savo sugebėjimais geriausi Lietuvos karatistai su aistruoliais pasidalinti ketina šį savaitgalį.

REKLAMA

Sekmadienį Anykščiuose vyks Lietuvos tradicinio karatė čempionatas, o šeštadienį Anykščių miesto centre karatistai surengs parodomąją programą. Per ją bus demonstruojami ne tik karate veiksmai, bet ir ekstremalūs epizodai.

„Per pasirodymą karatistai vaikščios ant stiklų, rankomis laužys medines lentas, o ant instruktorių, kurie gulės ant stiklų, pilvų bus iš aukštai mėtomi peiliai“, – atskleidė tradicinio karate klubo „Danas“ prezidentas Norbertas Motiejūnas, kuris yra vienas čempionato organizatorių.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pažadėjo, kad šių ekstremalių sugebėjimų paslaptimis karatistai pasidalins su žiūrovais.

Lietuvos tradicinio karatė čempionato programa prasidės penktadienį, kai Vilniuje susirinks geriausi šalies teisėjai. Jie dalyvaus seminare, kuriame sieks kelti kvalifikaciją. Seminarą ves Lietuvos tradicinio karatė asociacijos prezidentas Giedrius Dranevičius, kuris vienintelis iš lietuvių yra teisėjavęs Europos čempionate.

Šeštadienį, be parodomosios programos Anykščių miesto centre, Antano Baranausko vidurinėje mokykloje įvyks seminaras, kuriame dalyvaus tiek teisėjai, tiek tradicinio karate čempionato dalyviai. Seminare sportininkai bus susipažins su teisėjavimo paslaptimis, klausysis paskaitų.

Sekmadienį Anykščių verslo ir laisvalaikio centre „Keturi kalnai“ nuo 10 val. planuojamos Lietuvos tradicinio karate čempionato atrankos kovos, o 16 val. turėtų prasidėti finalinės kovos. Prieš jas įvyks atidarymo ceremonija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų