REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvienais metais, šiemet pop žvaigždė Mariah Carey su mylimuoju Nick Cannon atnaujino savo santuokos įžadus. Tačiau kitais metais dainininkei tikriausiai reikėtų pagalvoti apie didesnio dydžio suknelę...

Penktadienį poros rūmuose vykusioje ceremonijoje Mariah vilkėjo pavojingai siaurą suknelę, iš kurios vis bandė išsprūsti jos grožybės.

Ceremonija buvo surengta praėjus lygiai dvejiems metams po Mariah ir Nick vestuvių dainininkės name Bahamuose. Porelė susipažino Karibų salose filmuojant Carey dainos „Bye Bye“ video klipą.

Įžadų atnaujinimo ceremonijoje pora klausėsi tradicinės vestuvių muzikos, apsikeitė žiedais bei bučiniais, o Nick Cannon įteikė žmonai išgraviruotą apyrankę.

Kalbėdamas apie savo planus šią šventę švęsti kasmet, superžvaigždės sutuoktinis sakė: „Raginu visus daryti tą patį. Jeigu esi laimingas ir įsimylėjęs – švęsk tai! Argi ne visi taip elgiasi? Juk Heidi Klum ir Seal kasmet daro tą patį. Mes apsikeičiame dovanomis ir atnaujiname santuokos įžadus – juk linksma tai atšvęsti.“

Panelė Carey anksčiau buvo ištekėjusi už įrašų studijos boso Tommy Mottola, tačiau išsiskyrė 1998. Dainininkė tvirtina per tuos metus buvusi „protiškai ir emociškai prievartaujama“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Mariah yra viena sėkmingiausių dainininkių pop muzikos pasaulyje. Galbūt dėl to  jos palyda neišdrįso pasiūlyti muzikos industrijos divai didesnio dydžio suknelės?



dailymail.co.uk

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų