REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąjį turą per Lietuvą vykdanti Krikščionių Partija įsteigė skyrių Prienuose. Anot partijos pirmininko Gedimino Vagnoriaus, Prienuose įsteigtas partijos skyrius turės būti aktyviausias tarp visų politinių organizacijių skyrių šiame mieste.

REKLAMA
REKLAMA

„Siekiame būti aktyviausia konservatyvia partija visoje Lietuvos politikoje, tad naujai kuriami mūsų skyriai jau savaime tampa įpareigoti visuomenei. Nė kiek neabejoju, kad vakar įkurtas skyrius, bus būtent toks“, - sako G. Vagnorius. Prienų skyriaus vadove buvo patvirtinta Rasa Juocevičienė.

REKLAMA

Skyriaus pirmininkės teigimu, iki šiol Prienuose nebuvo nei vienos aktyvios politinės organizacijos, tad Krikščionių partijos skyriaus atsiradimas turi būti siejamas su politinio aktyvumo kėlimu visame mieste.

„Žmonės yra nusivylę politika, nes ji paprasčiausiai gerokai atitolo nuo jų. Jų deleguoti politikai ne tik nevykdo duotų įsipareigojimų, bet ir lyg tyčia, vykdo nepakenčiamą pažadų kampaniją. Su tuo negalime taikstytis, tad noriu tikėti, kad veikdami išvien su Krikščionių partija, galėsime išspręsti šią politinio nusivylimo problemą, o pačią politiką sugrąžinti į tuos rėmus, kuriuose ji turi būti – tarnauti šio krašto žmonėms“, - sako R. Juocevičienė.

Anot  skyriaus pirmininkės, Prienuose Krikščionių Partija iki metų pabaigos planuoja turėti apie 300 aktyvių narių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų