REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krikščionių partija pradeda pirmąjį savo turą per Lietuvą. Anot partijos pirmininko Gedimino Vagnoriaus, per artimiausius šešis mėnesius partijos vadovybė planuoja aplankyti daugiau nei pusšimtį Lietuvos miestų.

REKLAMA
REKLAMA

„Siekiame atgaivinti Lietuvoje modernaus konservativizmo programas ir sugrąžinti  piliečiams galimybę įtakoti šalies valdymą, tad susitikimai su visuomene yra neatsiejama partijos plėtros strategijos dalis. Per partijos vadovybės išvykų turą, kuris  tęsis šešis mėnesius, planuojame stiprinti partijos skyrius, o didžiuosiuose šalies miestuose - atidaryti  partijos atstovybes su nuolatiniu piliečiu priėmimu“, - sako G. Vagnorius.

REKLAMA

„Lietuvos valdyme būtinos ne bet kokios, o tik protingos permainos, galinčios ištraukt šalį iš krizes, atgaivinti ekonomikos ir piliečių pajamų augimą. Turo metu pristatysime antikrizinę programą ir neatidėliotinų veiksmų planą, savo ateities planus šalies politikoje. Taip pat visus, kurie pritaria mūsų nuostatoms ir nori įtakoti šalies likimą, kviesime jungtis į mūsų gretas ir kurti naująją politikų kartą. Sieksime, kad partijos narių gretos iki metų galo padvigubėtų ir siektų 4 tūkstančius aktyvių narių“, - teigia ekspremjeras.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak politiko, pirmieji susitikimas  vyks jau šį pirmadienį, Prienuose ir  antradienį  - Marijampolėje. Susitikimuose su visuomene dalyvaus Krikščionių partijos frakcijos Seime nariai.

„Jaučiame pareigą ne tik pristatyti savo programą, bet ir aiškiai žmonėms pasakyti, ką mes galime padaryti dabar ir ką padarysime, būdami valdžioje. Negalime taikstytis su šiurkščiomis valdžios klaidomis ir šalies ekonomikos nevaldymu. Bloginama valstybės finansinė būklė ir didinamas nedarbas jau kelia pavojų nacionaliniam saugumui. Todėl reikalingos greitos ir protingos ekonominės permainos, dėl to sieksime visuomenės paramos mūsų pateiktam neatidėliotinų veiksmų planui.“,- sako G. Vagnorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų