REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kedžių šeimos pasamdytas nepriklausomas ekspertas ketvirtadienio vakarą nustatė, kad ant Drąsiaus Kedžio kūno yra smurto žymių. Tai penktadienį patvirtino D. Kedžio sesers Neringos Venckienės vyras Aidas Venckus. Tiesa, A. Venckus atsisakė atskleisti nepriklausomo eksperto tapatybės.

REKLAMA
REKLAMA

Drąsiaus Kedžio kūno pakartotinė ekspertizė nebus atlikta, nors artimųjų pasikviestas specialistas ant D. Kedžio kūno rado smurto žymių. D. Kedžio tėvai nusprendė laidoti sūnų, nes pakartotinė ekspertizė, jų įsitikinimu, būtų mažai informatyvi.

REKLAMA

Anot D. Kedžio sesers Neringos Venckienės vyro Aido Venckaus, norint atlikti išsamų pakartotinį, nepriklausomą palaikų tyrimą, reikėtų ne tik sugaišti daug laiko, bet ir įveikti nemažai kliūčių.

"Reikia daryti tyrimą, vidaus ir visų organų. Tai atlikti Lietuvoje praktiškai nėra kam, nes turi būti ir klinika, sąlygos. Yra vienintelė įstaiga, tai Teismo medicinos institutas, kuris ją ir atliko. Norint daryti pakartotinę ekspertizę, ją turėtų atlikti tas pats institutas", - lrytas. lt sakė A.Venckus.

Anot A. Venckaus, buvo kalbėta su lenkų specialistais, Varšuvos teismo medicinos ekspertais.

Apie tai žiūrėkite LNK žinių videoreportaže

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų