REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ ekipos vyr. treneris Darius Maskoliūnas po kauniečių treniruotės Vilniaus „Siemens“ arenoje teigė, jog tikėdamiesi sėkmės, penktadienį kauniečiai Baltijos krepšinio lygos (BBL) pusfinalyje turės žaisti geriau, nei LKL pusfinalyje su „Šiauliais“.

REKLAMA
REKLAMA

„Akcentuosime tai, kad negalime žaisti taip, kaip žaidėme LKL pusfinalio rungtynes su „Šiauliais“. Išanalizavome tų rungtynių įrašą ir tikiuosi, kad komandos nusiteikimas penktadienį bus visai kitoks. Visuose turnyruose, kuriuose dalyvaujame, mūsų tikslas vienas – patekti į finalą ir jame nugalėti“, – teigė D. Maskoliūnas.

REKLAMA

– Kaip vertinate „Ventspils“ klubą?

– Tai jauna, turinti perspektyvių krepšininkų komanda. Ji gerai sukomplektuota, nes yra ir keletas patyrusių krepšininkų. Latviai neturi tipiško „centro“, bet sunkieji krašto puolėjai yra fiziškai stiprūs, judrūs, geri metikai.

Komanda žaidžia greitą, kartais nelabai apgalvotą krepšinį, bet jei jiems pavyksta, tai sustabdyti juos būna labai sunku. Juo labiau, kad mes jau esame šį sezoną nudegę žaisdami su jais Ventspilyje.

REKLAMA
REKLAMA

– Ar žaisdami su latviais mintyse jau turite kitą varžovą?

– Mintis dėliosime po varžybų. Jei pradėsime per anksti dėlioti mintis, tai kitos dienos rungtynių laikas gali labai greit pasikeisti.

– Komandoje nėra traumų?

– Nedidelių traumų yra, tačiau aš galvoju, jog rungtynėse galėsime remtis visais žaidėjais.

– Liksite Vilniuje ar grįšite į Kauną?

– Liksime Vilniuje.

Edgaras Pulkovskis

D. Maskoliūno interviu VIDEO:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų