• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Jei tai yra tiesa, Zvonkės tolerancija – begalinė!",– pagalvojome paskaitę startrash.lt skaitytojų atsiųstą laišką, kuriame teigiama, kad žymiosios blondinės ir “reklamos specialistės” vyrelis Deivydas neva linksminosi gėjų bare! Oho, kas čia per cirkai???

REKLAMA
REKLAMA

Pletkininkai tikina, kad Deivydas su bičiuliais sostinės gėjų pamėgtame klubelyje “Soho”  linksminosi vėlyvą šeštadienio vakarą. O linksmybių  būta pikantiškų…

REKLAMA

Laiške rašoma (kalba netaisyta):

Zvonkus, gėjų pilnoje šokių aikštelėje, “tūsinosi” mums už nugarų. Daug vadinamųjų žvaigždžių ten apsilanko. Kad pramogų pasaulyje yra daug gėjų – vieša paslaptis, tačiau atsiranda ir tokių, kurie  nėra homoseksualūs, o tiesiog ateina pasilinksminti. Visada manėme, kad Deivydas – vienas tokių, todėl labai nustebau, kai atsisukęs pamatėme jį bebučiuojantį kažkokį vaikiną”, – pasakoja pikantišką vaizdelį stebėję pletkininkai. Ulialia! Seksitaim!



Mums buvo labai įdomu kuo visa tai baigsis, tačiau Zvonkus pakankamai greitai dingo iš klubo, tad ką tokį bučiavo mums išsiaiškinti nepavyko”, – rašo gandonešiai. Gaila, nes būtume paprašę paklausti, ar skandalingasis Zvonkus – geras bučiuoklis!

Pletkinkinkai pasakoja,  esą Zvonkus gėjų klube lankėsi nebe pirmą kartą.

Na, jei tai -tiesa, įdomu, kaip į tai reaguos Natalija Zvonkė? Moteriškė jau ne kartą įrodė esanti auksinės kantrybės ir tolerancijos, tačiau ar taip pat ramiai reaguos ir šį kartą?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų