• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Virgin airlines" savininkas, milijardierius Seras Richardas Brandsonas, rodos, mėgaujasi gyvenimu. Pasikvietęs žurnalistą į savo privačią salą Karibuose, Oprah Winfrey laidai jis pasakojo apie savo gyvenimą bei pademonstravo vienintelį pasaulyje "povandeninį lėktuvą".

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistui, apsilankiusiam 74 akrų pločio saloje, kurią milijardierius pavadino Necker, jis noriai aprodė savo neseniai baigtus statyti namus, ant olos įrengtus svečių namus bei ekstravagantiškus ir prabangius žaisliukus.

REKLAMA

Paklaustas, kokiomis aplinkybėmis 1970 metais jis įsigijo salą, kuri kainavo 200 tūkst. JAV dolerių, milijardieriaus atsakė labai žmogiškai. Salą jis pirko ne dėl noro pasididžiuoti savo turtais, bet iš meilės žmonai ir noro jai padaryti įspūdį.

"Man buvo apie 26 metus. Medžiojau labai gražią moterį, kurią norėjau įtikinti gyventi kartu su manimi ir mes atradome šią nuostabią salą. Nežinau kokiu būdu man pavyko įsigyti salą, mylimą moterį, ir vaikų motiną. Aš vertinu kiekvieną savo gyvenimo akimirką. Matyt, gimiau po laiminga žvaigžde," - sakė Seras R. Brandsonas.

REKLAMA
REKLAMA

Verslininkas turi ne tik nuosavą salą, bet ir vienintelis visame pasaulyje turi aero povandeninį laivą su atvira pilotų kabina. Seras R. Brandsonas apie tai, kad įsigijo lėktuvą, paskelbė šių metų pradžioje. Juo galės plaukioti visi apsistoję saloje, o šis aksesuaras yra įtraukas į "Virgin" riboto kiekio prabangos liniją.

Parenta pagal mailonsunday.co.uk

mailonsunday.co.uk nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų