REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinę NBA reguliaraus sezono naktį ekipos sprendė skirtingus uždavinius. Kol Čikagos „Bulls“ ir Toronto „Raptors“ krepšininkai visomis išgalėmis kovojo dėl pergalės ir kelialapio į atkrintamąsias varžybas, San Antonijaus „Spurs“ vyr. treneris Gregas Popovičius žaidė taktinius žaidimus rinkdamasis varžovus atkrintamosioms varžyboms.

REKLAMA
REKLAMA

„Spurs“ vairininkas paskutiniame mače su Dalaso „Mavericks“ nusprendė neleisti į aikštę dviejų startinio penketuko krepšininkų – Manu Ginobilio bei Timo Duncano.

REKLAMA

„Aš pavargau nuo šių vyrukų. Jie jau kurį laiką nepadeda komandai, todėl nusprendžiau jiems pasiųsti žinutę. Tikiuosi, kad savaitgalį jie rungtyniaus geriau“, – rimtu veidu pareiškė G. Popovičius.

Šie amerikiečio žodžiai tebuvo pokštas. M.Ginobili pastaruoju metu rungtyniauja įspūdingai, o T. Duncanas yra pagrindinė „Spurs“ jėga po krepšiais.

Trenerio sprendimas neleisti rungtyniauti šiems krepšininkams turėjo kitokį motyvą. G. Popovičius norėjo tyčia pralaimėti „Mavericks“ komandai, kad pirmajame atkrintamųjų varžybų etape išvengtų Fynikso „Suns“ barjero.

Vieno geriausio lygos stratego sprendimas pasiteisino. „Spurs“ 89:96 nusileido „Mavericks“ krepšininkams, Vakarų konferencijoje užėmė septintąją vietą ir būtent su „Mavericks“ susitiks atkrintamosiose varžybose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų