• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apklausų rezultatai parodė, kad dažnai be pagrindo būname įsitikinę, jog apie vieną ar kitą kino žvaigždę žinome viską arba beveik viską. „Reality TV“ redaktorius Alexas Fletcheris įsitikinęs, kad apie ugningų „Šokių hip-hopo ritmu“ („Step Up“) bei romantinės dramos „Brangusis Džonas“ („Dear John“) žvaigždę Channingą Tatumą nežinote mažiausiai dešimties dalykų. O štai ir jie:

REKLAMA
REKLAMA

1. Channingas Matthew Tatumas gimė balandžio 17 dieną mažame Alabamos valstijos miestelyje. Jo motina Kay dirbo aviakompanijoje, tėvas Glennas – statybose. Būdamas šešerių būsimas aktorius persikėlė į Misisipę.

REKLAMA

2. Jaunystėje Channingas mėgavosi „egzotiniais šokiais“. Beje, jų vaizdo įrašus nesunkiai galima surasti internete. „Iš pradžių jis jaudinosi, tačiau puikiai žinojo kaip elgtis scenoje. Moterys dėl jo ėjo iš proto“, - prisimena naktinio klubo savininkas.

3. Channingas nesigaili dėl savo praeities ir noriai kalba apie šokius. „Tai buvo smagus užsiėmimas, dėl kurio nenukentėjau. Nesigailiu, tačiau ir nesididžiuoju. Savo karjeros pradžioje norėjau apie tai papasakoti, tačiau man nebuvo leista“.

REKLAMA
REKLAMA

4. Visi, kas matė Channingą be marškinėlių, galėjo įvertinti jo fizinius duomenis. Jaunystėje jis surasdavo laiko lengvajai atletikai, beisbolui, futbolui bei amerikietiškam futbolui.

5. Channingas turi būti dėkingas Ricky Martinui, kuris jį pakvietė į „She Bangs“. Tada už epizodinį vaidmenį Ch. Tatumas gavo kuklius 400 JAV dolerių.

6. Jis norėtų savo „egzotinių šokių“ šokėjo talentus pademonstruoti ir plačiajame ekrane. „Jau pasirinkau režisierių. Norėčiau, kad tai būtų „Bronsoną“ (angl. „Bronson“) sukūręs Nicolasas Refnas“, - prisipažino filmo „Brangusis Džonai“ žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Per pastaruosius metus aktorius neteko kelių svarbių vaidmenų. Šiuo metu karjeros laiptais sparčiai kopiantis Channingas galėjo vaidinti juostose „Iksmenai: žūtbūtinis mūšis“, „Mongolas: Ankstyvieji Čingischanas metai“. Pastarosios kūrėjai pasirinko japoną Tadanobu Asano.

8. Modelio karjera? Praeityje jis atstovavo „Armani“, „Abercrombie & Fitch“, „Mountain Dew“ ir „Pepsi“. Darbo su „Abercrombie & Fitch“ metu Channingui teko dažniau reklamuoti „viščiuko kostiumą“, nei išnaudoti savo atletiško kūno privalumus.

REKLAMA

9. Aktorių amatas vilioja, tačiau ne viskas rožėmis klota. „9 legiono erelio“ („The Eagle of the Ninth“) filmavimo metu įvykęs incidentas ilgai išliks Channingo atmintyje. „Stengiausi atsikratyti kostiumo ir pasprukti nuo verdančio vandens. Kuo labiau stengiausi, tuo sparčiau vanduo bėgo žemyn“, - prisimena aktorius. Beje, nuo verdančio vandens tada nukentėjo Channingo varpos galvutė. Geroji naujiena moterims – problema liko praeityje.

10. Nors savo neeilinius talentus aktorius pademonstravo kultinėse juostose „Šokis hip-hopo ritmu“ bei „Šokis hip-hopo ritmu 2. Gatvės“, tikina, jog vienas iš pirmųjų išlėktų iš televizijos šou „Šok su žvaigžde“ („Dancing With The Stars“). Channingas prisipažįsta, jog šokti pramoginius šokius yra kur kas sunkiau nei hip-hopą.

REKLAMA

O kaip Channingui sekasi meilės fronte? Į šį klausimą galėsime atsakyti jau nuo balandžio 16 dienos, kai Lietuvos kino teatruose debiutuos romantinė Lasse‘o Hallstromo drama „Brangusis Džonai“ („Dear John“), kuriai Jungtinėse Amerikos valstijose pavyko nukarūnuoti Jameso Camerono „Įsikūnijimą“ („Avatar“).

Pagal Alexą Fletcherį, „Reality TV“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų