REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt ne viena mados mylėtoja šį pavasarį įsigyjo lietpaltį. Būtent lietpaltis įvardijamas šio sezono must have. Net ir šiomis saulėtomis dienomis gatvėse tikrai pastebėsite daugybę merginų trumpais ar kiek ilgesniais, dailiai diržu sujuostais ar atsagstytais lietpalčiais.

REKLAMA
REKLAMA

Ypatingą dėmesį šiam apdarui visuomet skyrė „Burberry“ mados namai. Nenuostabu, kad šį prekinį ženklą pamilo daugybė stileivų visame pasaulyje. Taigi šiemet „Burberry“, bendradarbiaudama su Scott Shuman iš The Sartorialist bei Magnum Photos fotografais, įgyvendino dar vieną projektą, įrodantį mados namų meilę ir pagarbą savo klientams.

REKLAMA

Bruce Gilden, Olivia Arthur, Christopher Anderson, Jim Goldberg ir daugybė kitų fotografų savanoriškai sutiko nukeliauti į skirtingas pasaulio šalis tam, kad surastų kuo daugiau garsiuosius „Burberry“ lietpalčius dėvinčių žmonių. Visus juos, fotografai įamžino nuotraukose.

Kaip matote, Burberry gerbėjų ratas neturi nei lyties, nei amžiaus ribų. Jais džiaugiasi tiek patys mažiausieji, tiek solidaus amžiaus vyrai ir moterys.

















Jurgita.lt nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų