REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos prieš savaitę už girtavimą iš darbo atleisto notaro Ernesto Aleksonio nemalonumai dar nesibaigė. Pirmadienį Vilniaus miesto 2 apylinkės teismas E. Aleksoniui už tą patį "pomėgį" skyrė 25 parų areštą ir automobilio konfiskavimo bausmę.

REKLAMA
REKLAMA

Nutarimas administracinio teisės pažeidimo byloje paskelbtas už pakartotinį transporto priemonės vairavimą neblaiviam.

REKLAMA

E. Aleksoniui 2009 m. gruodžio 31-ąją surašytas administracinis teisės pažeidimo protokolas, kadangi jis vairavo automobilį "Infinity FX 35" būdamas neblaivus ir neturėdamas teisės vairuoti, nes jam buvo paskirta administracinė nuobauda už vairavimą išgėrus.

Teismo posėdžio metu E. Aleksonis neprisipažino padaręs pažeidimą, nors administracinio teisės pažeidimo protokole nurodė, kad su juo sutinka. Jis aiškino sutikęs dėl to, kad Naujųjų metų išvakarėse norėjęs, kad pareigūnai jį greičiau išleistų.

REKLAMA
REKLAMA

Skirdamas nuobaudą, teismas pažymėjo, kad padarytas pažeidimas yra vienas pavojingiausių administracinių teisės pažeidimų, be to, E. Aleksonis anksčiau baustas už tos pačios rūšies pažeidimus, turi 4 galiojančias nuobaudas, kas pripažintina atsakomybę sunkinančia aplinkybe. Pažeidimas padarytas praėjus vos dviem mėnesiams nuo teismo nutarimo, kuriuo E. Aleksoniui buvo paskirta nuobauda už automobilio vairavimą esant neblaiviam.

Nutarimas per 10 dienų gali būti skundžiamas Vyriausiajam administraciniam teismui.

Apie tai žiūrėkite LNK žinių videoreportaže

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų