• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Blondinės - nerūpestingos ir skrajojančios padebesiais moterys. Tačiau mokslininkų atlikti tyrimai rodo, kad per metus jos uždirba maždaug 7% daugiau, nei raudonplaukės ar brunetės, skelbia žurnalo "Economics Letter" studija.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat pastebėta, kad blondinės dažniau išteka už šiek tiek turtingesnių vyrų, per metus uždirbančių vidutiniškai 6% daugiau negu kiti.

REKLAMA

Kvinslendo universiteto mokslininkai apklausė net 13 tūkstančių moterų. Rezultatai buvo tokie patys: net ir eliminavus tokius faktorius kaip ūgis, svoris ar išsilavinimas, blondinės vistiek uždirba daugiau.

Kodėl blondinėms finansiškai sekasi labiau, mokslininkai paaiškinti negalėjo. Tačiau tyrimo rezultatai akivaizdžiai parodė, kad moterys, kurių plaukai yra kitokios spalvos, negali pasigirti tokiais rezultatais.

Daktaras David Johnston, kuris vadovavo šiai studijai sakė, kad "blondinės dažnai yra laikomos patrauklesnėmis už kitas moteris. Bet tuo pat metu jos yra laikomos ir kvailesnėmis. Tačiau atrodo, kad blondinės yra labiau siejamos būtent su grožiu, o ne su mažesniu intelektu".

"Blondinės turi turtingesnius vyrus todėl, kad mes esame linksmesnės ir komunikabilesnės, todėl labiau traukiame vyrus. Taip pat darbe mums reikia įdėti daugiau pastangų, nes juk savo plaukų spalva dėl padarytų klaidų nepasiteisinsime", - komentavo Olga Uskova, Tarptautinės blondinių asociacijos vadovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų