REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 14 d. sostinėje policijos pareigūnai vykdė specialią policinę prevencinę priemonę. kurios metu patikrinta apie 300 transporto priemonių ir surašyti 49 administracinių teisės pažeidimų protokolai dėl vairavimo transporto priemones neturint vairuotojo pažymėjimo ar privalomo civilinio draudimo, vairuotojams esant neblaiviems bei dėl kitų Lietuvos Respublikos kelių eismo taisyklių pažeidimų.

REKLAMA
REKLAMA

Jau anksčiau policijos akiratin pakliuvęs vyriškis, priemonės metu vairavo transporto priemonę naudodamas suklastotus valstybinius numerius ir buvo sulaikytas, o vėliau patalpintas į Vilniaus miesto Areštinę.

REKLAMA

Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, vykdydami priemonę, fiksavo ir transporto priemonių statymo neleistinose vietose, saugos diržų ir šviesą atspindinčių liemenių ar atšvaitų naudojimo, kalbėjimo mobiliojo ryšio telefonais vairuojant transporto priemones pažeidimus.

Priemonės, kurioje taip pat dalyvavo  Tabako ir alkoholio kontrolės tarnybos prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės ir Vilniaus m. savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ darbuotojai, metu ypatingas dėmesys buvo skirtas alkoholio vartojimui viešose vietose. Tikrinta, kaip viešojo maitinimo įstaigose, naktiniuose klubuose, kavinėse bei restoranuose yra laikymosi Tabako kontrolės įstatymo nuostatų, draudžiančių rūkyti tabako gaminius juose.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės policijos pareigūnai kartu su Valstybinės tabako ir alkoholio tarnybos pareigūnais patikrino 13 Vilniaus miesto kavinių ir barų, surašyti 2 protokolai (viešojo maitinimo įstaigos savininkai neturėjo nustatytos formos licenzijų prekiauti alkoholiu).

Išaiškinti 2 ginklų ir šaudmenų apyvartą reglamentuojančių teisės aktų pažeidimai. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos ginklų ir šaudmenų kontrolės įstatymu buvo paimti du lygiavamzdžiai šautuvai. Priemonės metu sostinės policijos pareigūnai teikė metodinę informaciją dėl nustatytų trūkumų pašalinimo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Priemonės metu į sostinės teritorines policijos įstaigas buvo pristatyti 6 nepilnamečiai pažeidėjai.

Į sostinės Antrąjį policijos komisariatą  atvesdintas asmuo, galimai įvykdęs plėšimą.

10 asmenų pareigūnai suteikė socialinę pagalbą, vienas asmuo pristatytas į  nakvynės namus „Sala“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų