REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA žvaigždė Kobe Bryantas lieka ištikimas Los Andželo „Lakers“ komandai. Kol jo kolegos iš kitų ekipų svarsto vasarą išbandyti laimę laisvųjų agentų turguje ir galbūt pakeisti klubą, 31 metų 198 cm ūgio krepšininkas su lygos čempionais sutartį pratęsė dar trejiems metams.

REKLAMA
REKLAMA

„Esame labai laimingi, kad būtent dabar pavyko pasiekti tokį sutarimą, – džiaugėsi „Lakers“ generalinis valdytojas Mitchas Kupchakas. – Pastarąjį dešimtmetį Kobe buvo kertinis „Lakers“ klubo akmuo. Jis mums padėjo iškovoti keturis NBA čempionų titulus, o pats tapo vienu geriausių žaidėjų krepšinio istorijoje“.

REKLAMA

M. Kupchakas džiaugėsi, kad klubui pavyko įgyvendinti prieš sezoną keltas svarbiausias užduotis – pratęsti kontraktą ne tik su K. Bryantu, tačiau ir su ispanu Pau Gasoliu.

K. Bryantas 2008 metais tapo naudingiausiu NBA žaidėju bei olimpiniu čempionu, o pernai buvo pripažintas ir naudingiausiu NBA finalų krepšininku.

Keturiskart NBA čempionas yra jauniausias krepšininkas, peržengęs 25 tūkst. pelnytų taškų ribą. 2000, 2001, 2002 ir 2009 metais čempionų žiedą ant savo piršto mūvėjęs amerikietis finaluose iš viso kovojo šešis kartus,

Gynėjas šiame sezone vidutiniškai rungtyniauja po 39 minutes, renka 27,2 taško, sugriebia 5,3 atšokusio kamuolio ir atlieka 5,1 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų