REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę „Olialia“ pristato tiesiogine žodžio prasme karščiausią savo naujieną - „Olialia“ žiebtuvėlius. Net dvidešimties žaviausių ir gražiausių merginų, pastaraisiais metais papuošusių „Vakaro žinių“ kalendorius, nuotraukos atsidurs ant spalvingų žiebtuvėlių.

REKLAMA
REKLAMA

„Įžengti į šią rinką – dar vienas drąsus mūsų žingsnis, kuriam ryžomės atsižvelgę į „Olialia“ projekto gerbėjų pasiūlymus. Tikime, kad daug kam bus malonu turėti savo asmeninį žiebtuvėlį, ant kurio puikuosis būtent jo išsirinkta gražuolė. Be to, menka paslaptis, kad daugelio vyrų svajonė – turėti „Olialia“ mergaitę savo delne. Mus paskatino ir tai, kad Lietuvoje dar nėra buvę tokių gražių ir kokybiškų žiebtuvėlių, kuriuos patogiai visose Lietuvos prekybos vietose galėtų įsigyti kiekvienas to panorėjęs. Jei ir pasirodydavo kokių gražesnių ar įdomesnių žiebtuvėlių, tai tik išskirtiniuose prekybos taškuose, o šie bus prieinami kiekvienam“, - pasakojo „Olialia“ prekės ženklo vadovė Giedrė Pukienė.

REKLAMA

Naujoji „Olialia“ produkcija išskirtinė ir tuo, kad seksualiųjų „Olialia“ mergaičių iškilumus bus galima pajausti liečiant žiebtuvėlius – jie yra ne lygaus paviršiaus, o reljefinio. Tai – naujovė Lietuvoje. Šiuos žiebtuvėlius „Olialia“ pristato kartu su populiaraus prekinio ženklo PAKO atstovu Rytų ir Vidurio Europos šalyse – UAB „Monada LT“.

„Olialia“ žiebtuvėlius, kainuojančius 1,99 Lt, jau galima įsigyti Maximos, Norfos, Šilo, Aibės prekybos tinkluose, Lukoil degalinėse, taip pat mažesnėse parduotuvėse. Artimiausiomis savaitėmis žiebtuvėliai atsiras ir kituose didžiuosiuose prekybos centruose.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp dvidešimties merginų, kurias išvysite ant žiebtuvėlių, puikuosis ir ne viena Lietuvos žvaigždė: dainininkės Sonia, Goda Alijeva, Natalija Zvonkė, grupės „Olialia pupytės“ narės Oksana Pikul ir Marina Daščenka, modeliai Indrė Burlinskaitė, Vaida Kisieliūtė, Gintarė Gurevičiūtė. Kol kas įsigyti galima tik žiebtuvėlius su 2010 m. „Vakaro žinių“ kalendoriaus mergaitėmis, kiti prekyboje pasirodys šiek tiek vėliau.

Karštoji „Olialia“ naujovė bus įspūdingai pristatyta balandžio 10 dieną sostinės klube „Pacha“ vyksiančiame OLIALIA PARTY MAESTRO.

„Didžiausius „Olialia“ gerbėjus raginu nesnausti ir jau dabar pradėti rinkti visą „Olialia“ žiebtuvėlių kolekciją, nes jos turėtojus apdovanosime vertingais prizais“, - sakė G. Pukienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų