REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gravity” - vienintelis Lietuvos klubas DJMAG klubų šimtuke

Šimtus tūkstančių skaitytojų ir gerbėjų visame pasaulyje turintis muzikinis leidinys ir internetinė svetainė DJMAG kiekvienais metais skelbia geriausių pasaulyje didžėjų ir klubų šimtukus. Jau gerą dešimtmetį būtent jų žodis nulemia daugybės atlikėjų karjeras bei jų atlyginimus. Šių reitingų dėka taip aukštai iškelti šiandien ne po vieną dešimtį tūkstančių eurų už pasirodymą prašantys Tiesto, Armin Van Buuren, David Guetta, John Digweed, Sasha ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien D. Britanijoje įsteigtas DJMAG paskelbė geriausių pasaulio klubų reitingą. Tarp geriausių šimto klubų pateko devintus metus veikiantis ir daugybę muzikos žvaigždžių į mūsų šalį atvežęs „Gravity“. Sostinės klubas užėmė garbingą 80-ą vietą ir tai yra aukščiausias Lietuvos klubų pasiekimas iki šiol. Kalbama, kad vietą šimtuke užtikrino daugybės užsienio didžėjų balsai. Pirmoje vietoje šiais metais - Mančesterio klubas „Sankeys", antroje – Londono „Fabric", toliau – Ibizos „Amnesia", Londono „Ministry of Sound" bei Ibizos „Pacha".

REKLAMA

Šia neįtikėtina proga penktadienį, balandžio 2 d., Gravity“ pakvies į šventinį renginį „Happy G“. Jame laukiamos per devynerius metus kelis kartus pasikeitusios klubo lankytojų kartos.  Sentimentalų ir labai laimingą vakarą už pulto stos šimtuose diskotekų patikrinti „Happyendless DJ Team“ komandos nariai Andrius Allien ir Benua. Šis profesionalų duetas klube „Gravity“ reguliariai pasirodo praktiškai nuo pat jo atidarymo.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, balandį klubas „Gravity“ bus kaip niekada triukšmingas – eilėje laukia net keturios diskotekų super žvaigždės. Savo pirmuosius pasirodymus Lietuvoje surengs techno atlikėjas James Holden, geriausia D. Britanijos drum'n'bass didžėja DJ Storm, psy trance muzikos atstovas Pascal Kleiman bei į mūsų šalį grįžtantis dueto „Spirit Catcher“ narys.

„Gravity“ 80-oji vieta čia.

Visas DJMAG šimtukas čia.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų