REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos gamintojų mugėišpardavimas „Discounter“, aplankiusi didžiuosius Lietuvos miestus, šį savaitgalį grįžta į sostinę.

REKLAMA
REKLAMA

„Akivaizdu, kad ši nauja paslauga surado savo vietą Lietuvos rinkoje: žmonės džiaugiasi galimybe įsigyti pigių, bet naujų ir kokybiškų drabužių tiesiai iš gamintojo. „Discounter“ mugės yra skirtos žmonėms, gaunantiems nedideles pajamas, bet norintiems įsigyti kokybiškų drabužių. Tai itin aktualu sunkmečiu“, – sakė bendrovės „Discounter Clothing“ regiono vadovė Giedrė Kuldmae.

REKLAMA

Mugės vyksta kas mėnesį vis kitame Lietuvos mieste: jau vyko Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje ir Mažeikiuose. Tris dienas vykstančiose mugėse pirkėjams siūloma iki 40 tūkst. prekių. Šios prekės yra naujos ir kokybiškos, svetur parduodamos užsakant per katalogus.

Prekes pirkėjai renginio metu renkasi patys iš gamintojo pakuotės – taip, pasak mugės organizatorių, sutaupoma pinigų parduotuvės nuomai, inventoriui ir personalo išlaikymui, todėl nėra prekių antkainių. „Vienų verslininkų pelnas susidaro iš didelių antkainių, kitų – iš didelių pardavimo kiekių. Mūsų atvejis yra būtent pastarasis – kai žmonės gali pirkti pigiau, jie nuperka daugiau. Toks apsipirkimo būdas kaimyninėse šalyse yra labai populiarus, todėl nutarėme šią paslaugą teikti ir lietuvaičiams. Džiaugiamės, kad žmonės gausiai atvyksta nebrangiai įsigyti kokybiškų gaminių, o šios mugės jau tampa tradicija mūsų šalyje“, - naudą pirkėjams ir verslininkams aiškino G. Kuldmae.

REKLAMA
REKLAMA

Jos teigimu, dauguma iš Europos gamintojų sandėlių į Lietuvą atvežtų prekių mugės metu parduodamos viena kaina – drabužiai po 20,99 litų, avalynė – 34,99 litų, tačiau bus siūloma ir pigesnių prekių. „Mugės naujovė – vaikiški drabužėliai, kuriais anksčiau neprekiavome. Be to, siekdami pagerinti pirkėjų aptarnavimą, įrengėme matavimosi kabinas“, – vardijo G. Kuldmae.

„Discounter Clothing“ pirmieji Lietuvoje pradėjo organizuoti po įvairius šalies miestus keliaujančias muges. Baltijos šalyse pirmieji tokias muges organizuoti pradėjo estai, daugiau nei metus jos vyksta ir Latvijoje.

Mugė Vilniuje vyks kovo 26-28 dienomis Lengvosios atletikos manieže, Vilniuje.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų