• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per savaitę - kovo 12-18 dienomis - Lietuvos keliuose žuvo 8 žmonės, sužeisti 95 eismo dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Žuvo 4 vairuotojai, 2 keleiviai ir 2 pėstieji.

Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnybos duomenimis, per savaitę užregistruoti 73 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Trijų eismo įvykių kaltininkai - neblaivūs vairuotojai.

REKLAMA

Kovo 13-osios popietę Marijampolės savivaldybėje, Meškučių kaime, neturinčio teisės vairuoti 18 metų kauniečio vairuojamas automobilis "Volkswagen Golf" įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Volkswagen Passat". Žuvo pastarojo automobilio 63 metų vairuotojas.

Kovo 14-osios pavakare Pasvalio rajone, Stumbriškio kaime, nuo kelio nuvažiavo ir į medį atsitrenkė automobilis "Mitsubischi Pajero", vairuojamas 45 metų panevėžietės. Žuvo 50 metų keleivis, 46 metų keleivė sužeista.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 15-osios vakarą Alytaus rajone, Talokių kaime, 64 metų Volungės kaimo gyventojo vairuojamas automobilis "Hyundai Accent" sukdamas į kairę nepraleido priešpriešinio eismo juosta važiuojančio automobilio "Peugeot 307" ir su juo susidūrė. Į pastarąjį automobilį atsitrenkė ta pačia kryptimi važiavęs automobilis "Mercedes-Benz", vairuojamas 28 metų vilniečio. Žuvo "Hyundai" 58 metų keleivė. Šio automobilio vairuotojas dėl sužeidimų paguldytas į ligoninės reanimaciją.

Kovo 17-osios naktį Vilniuje, atsitrenkęs į kelio atitvarus ir juos išlaužęs, nuo kelio nuvažiavo ir į medžius atsitrenkė vilkikas "Renault Premium 385". Automobilį vairavęs 49 metų Baltarusijos Respublikos pilietis žuvo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų