REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos klubinės kultūros pažiba DJ Mindaugėlis su kolega DJ Ignu vėl linksmins D. Britanijos lietuvius - kovo 20 dieną jie rengia pasirodymą Peterborough mieste, lietuvaičių tarpe populiariame klube „Pulse 8“.

REKLAMA
REKLAMA

Groti į  D. Britaniją didžėjus vyksta nebe pirmą kartą ir su nostalgija laukia susitikimo su lietuviais. Vienas aktyviausių  Lietuvos elektroninės šokių muzikos propaguotojų  DJ Mindaugėlis Peterborough klubinėtojus linksmins kartu su kolega DJ Ignu.  

REKLAMA

„Lietuvių yra daug visur, bet kad tiek - negalvojau. Prieš keletą savaičių kartu su Ignu grojome Londone, vakarėlyje klube „Light Box“, kuris tikrai paliko neišdildomus atsiminimus, man labai patiko“, - sako DJ Mindaugėlis.

Jis tikisi, kad Peterborough publika juos sutiks taip pat šiltai ir linksmai nusiteikę, kaip ir kituose, gausiai lietuvių gyvenamuose Europos miestuose. DJ Mindaugėlis įsitikinęs, kad publika svetur niekuo nesiskiria nuo klubinės muzikos gerbėjų Lietuvoje: „Manau nereikėtų išskirti nei vienos šalies – lietuviai visur yra lietuviai. Tuo labiau liežuvis neapsiverčia vadinti savo kartos lietuvių, gyvenančių svetur, emigrantais, nes jie tokie patys, kaip ir Lietuvoje. Mano nuomone, lietuviai – nuoširdi ir savus palaikanti publika“.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas garsiausių Lietuvos didžėjų tikina, kad į Peterborough vyksta kaip į namus, nes ten gyvena žmonės, su kuriais jis pažįstamas jau ne vienerius metus. „Pasiilgau tų žmonių, su jais „klubinėju“ jau gerus 10 metų. Kai pamatau juos pasikeitusius, bet vis tiek mylinčius muzika  - tai yra tai, dėl ko ir gyvenu“, - sako jis.  

DJ Mindaugėlis pasirodymus rengė Japonijoje, Airijoje, Rusijoje, Latvijoje, Estijoje, Švedijoje, Olandijoje, Lenkijoje ir kitose šalyse, yra grojęs su garsiausiais pasaulio didžėjais, tarp jų ir iš D. Britanijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų