• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Londono „Stamford Bridge“ stadione atsakomąjį UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio mačą žais vietos „Chelsea“ ir Milano „Inter“ klubai. Tačiau prieš būsimą dvikovą daugiausiai dėmesio sulaukė ne žaidėjai, o charizmatiškasis italų ekipos treneris Jose Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

47-erių metų strategas prieš kelis sezonus vadovavo būtent „Chelseai“, todėl atvykęs į Londoną pasijuto tarsi vėl būtų namuose ir su gausiai į spaudos konferenciją susirinkusiais žurnalistais bendravo ne tik atvirai, bet ir kaip visada, arogantiškai.

REKLAMA

Kalbėdamas apie jausmus, užplūdusius jį vėl grįžusį į Angliją, J. Mourinho neslėpė nostalgijos.

„Aš gailiuosi, kad dirbu nebe čia. Kai pažiūriu į kitus „didžiojo ketverto“ narius ir jų trenerius – niekas nepasikeitė: „Man. United“ treniruoja Alexas Fergusonas, „Arsenalą“ – Arsene'as Wengeras, o „Liverpoolį“ – Rafaelis Benitezas.

Manau, kad aš padariau pakankamai daug, kad irgi būčiau tarp jų, tačiau kai kas manė kitaip ir priėmė kitokį sprendimą“, – pirmą kartą Romanui Abramovičiui „įkando“ portugalas.

REKLAMA
REKLAMA

„Svarbiausias tikslas buvo tas, kad „Chelsea“ laimėtų trofėjus. Ir tai vyksta. Palaukite, jei neklystu, „Chelsea“ pavyko vieną kartą laimėti FA taurę. Įspūdinga. Aš irgi laimiu tokius pat svarbius titulus – Italijos čempionatą“, – iš paskutinių metų „Chelsea“ pasiekimų išsijuokė J. Mourinho.

Paklaustas, ko tikisi iš atsakomųjų rungtynių su „Chelsea“, J. Mourinho patikino, kad tik pergalės.

„Kad ir kaip baigtųsi tos rungtynės, vis tiek aš būsiu „Išskirtinis“. Jei pateksime į ketvirtfinalį, „Interui“ tai bus puikus pasiekimas, tačiau „Chelseai“, jos žaidėjams, fanams ir vadovams aš tikrai neturiu ką įrodyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nesupraskite manęs klaidingai. Aš gerbiu šią mano buvusią komandą ir jos žaidėjus, tačiau esu profesionalas ir noriu, kad triumfuotų dabartinis mano klubas –  „Interas“, –  pareiškė J. Mourinho.

Priminsime, kad pirmąjį susitikimą Italijoje 2:1 laimėjo „Inter“ futbolininkai, o atsakomojo mačo pradžia – šiandien 21 val. 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų