• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Balsas.lt“ skaitytojas prisistatantis Donatello slapyvardžiu praneša, jog kovo 19-osios naktį krepšinio emocijas Kauno sporto halėje pakeis elektroninės muzikos garsai, o geriausius šalyje oranžinio kamuolio meistrus – žymiausi Lietuvos diskžokėjai. Pirmąkart Kaune būtent čia rengiamas elektroninės muzikos festivalis „Pulsas“ jau dabar pretenduoja tapti masiškiausiu klubinės kultūros įvykiu laikinojoje sostinėje šiais metais.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio meniu scenoje pasirodys Kauno naktinį gyvenimą nuolat savo pasirodymais reguliuojantys arba šiame mieste gimę didžėjai. Muzikinę nakties programą sudarinėja klubo „EXIT“ rezidentų trejetas – Donatello, Ignas ir Kastis Torrau, elektroninio shambesio gurmanai „Partyzanai“, ambicijų nestokojantis Martynas M, visuomet išprotėjęs Manfredas iš „Metal on metal“ ir kiti žinomi vardai.

REKLAMA

Vienas iš šokių muzikos fiestos idėjos autorių Donatello neslepia, kad didelis elektronikai dedikuotas renginys vien tik su kolegomis iš Lietuvos – sena jo svajonė. „Kaune turime puikų klubą ir daug gerų didžėjų, tačiau iki šiol nebuvo nei vieno tokio festivalio. Manau, tam atėjo metas ir neabejoju, kad „Pulsas“ užpildys šią spragą“, – pasakojo didžėjus, nuoširdžiai tikintis festivalio ateitimi. Su klubinės kultūros pirmūnais iš viso pasaulio grotuvais dalinęsis Donatello neslepia vilčių, kad „Pulsas“ taps kasmetiniu renginiu, savo mastu išsiskirsiančiu visoje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kolegai bei bičiuliui pritaria Ignas. „Kaunas jau subrendo tokiam reikalui. Smagu, kad pagaliau galėsiu sugroti setą daugiatūkstantinei miniai savo gimtajame mieste“, – laukimo nuotaikomis dalijosi „EXIT“ rezidentas, Vilniuje nuolat apšildantis elitinius pasaulio didžėjus. Paskutinis jų – trance legenda ir geriausiu planetos DJ oficialiai pripažįstamas Armin Van Buuren.

Kauno sporto halė šiam įvykiui pasirinkta neatsitiktinai – tiesiog kitos tokios erdvios šokių aikštelės mieste paprasčiausiai nėra. Festivalio „Pulsas“ metu organizatoriai ją pripildys ne tik pulsuojančiais muzikos garsais, bet ir vizualiniais šviesos efektais – lazeriais, videoinstaliacijomis. Dūkstantiems ir kartu su ritmu judantiems taip pat pasiūlyta bus ir ypatinga šou progama bei scenografija, kuria rūpinsis savo srities profesionalai.

Nori pranešti naujieną? Nesivaržyk! Jei žinai ką nors keisto, įdomais, naujo, nematyto, negirdėto, šokiruojančio būtinai pranešk Balsas.lt komandai. Paspausk nuorodą ir atsiųsk tave dominančią naujieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų