REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien žaidime „Šeimų dvikova – Akropolio turnyras“ susitiks vilioklės „Olialia pupytės“ ir visų vyrų-moterų reikalų žinovai – žurnalo „Panelė“ redakcija. Jie kovos ne tik už savo komandos garbę, bet ir dėl daugiau nei 2000 Lt vertės „Akropolio“ dovanų čekio, kurį laimėjimo atveju visi vieningai nutarė paaukoti labdarai.  

REKLAMA
REKLAMA

Vos prasidėjus žaidimui, abi komandos puolė aistringai kovoti dėl pergalės. Išgirdę  pirmąjį klausimą: „Įvardykite vietą, kurioje moteris galėtų sutikti turtingą vyrą“, „Olialia pupytės“ netruko išvardyti savo atsakymus. „Atostogos!“ – sušuko Oksana Pikul. Vyteniui paprašius patikslinti, kokią vietą žavi blondinė turėjo omenyje, ji galiausiai išrėžė: „kurortas“. Ar apklausos dalyviai paminėjo šį atsakymą? „Panelės“ redakcija pasižymėjo išradingumu ir kaip vietas, pilnas turtingų vyrų, įvardijo „tardymo izoliatorių“ ir „vyrų tualetą“.  

REKLAMA

Žaidimas pakrypo dar linksmesne eiga, laidos vedėjui paprašius įvardyti žinomas blondines. Ar Oksana Pikul atsidūrė keturių populiariausių blondinių sąraše? Kuri komanda išvardys populiariausius atsakymus ir pateks į žaidimo finalą?  

„Šeimų dvikova – Akropolio turnyras“ jau šį vakarą, 20.05 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų