REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki metų pabaigos Seime gali susiformuoti plati koalicija, į kurią įeis visos parlamentinės partijos, išskyrus Tėvynės sąjungą, prognozuoja G. Vagnorius.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad bus plačioji koalicija, o opozicijoje liks tik viena partija – Tėvynės sąjunga“, – sakė Krikščionių partijos lyderis Gediminas Vagnorius Virginijaus Savukyno laidoje „Savaitės atgarsiai“.

REKLAMA

„Kaip visąlaik, opozicija kelia didelį triukšmą. Bet nereikia galvoti, kad jie tokie jau patrauklūs visiems“, – į tokią prognozę replikavo Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūnas Jurgis Razma.

G. Vagnorius laidoje paklaustas, ar Krikščionių partija papildys dabartinės opozicijos gretas, pareiškė: „Greičiausiai taip ir įvyks. Trečiadienį šį klausimą svarstys frakcija Seime, gal vėliau ir partijos prezidiumas“.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje dalyvavęs opozicijos lyderis Valentinas Mazuronis sakė, kad apie tokį Krikščionių partijos ir frakcijos sprendimą jis išgirdo iš Krikščionių frakcijos seniūno Aleksandro Sacharuko lūpų susitikime su Prezidente Dalia Grybauskaite.

Taip pat šiandien žiniasklaidoje buvo pranešta, kad apie galimybę iš Tėvynės sąjungos frakcijos pereiti į Krikščionių frakciją svarsto Vidmantas Žiemelis.

Virginijus Savukynas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų